07 aprilie 2009

Rezultate etapa 23, liga 1

Gloria Bistrita - Farul Constanta 1-0
Se pare ca Farul se apropie de liga a doua, dupa ultimele 2 infrangeri, in fata unor contracandidate la retrogradare. Gloria Bistrita incearca din rasputeri sa se salveze, si, dupa un joc bun in Ghencea, astazi a obtinut 3 puncte mari in lupta pt evitearea retrogradarii.

Gloria Buzau - Unirea Urziceni 1-5
O prima repriza excelenta pt elevii lui Dan Petrescu, care au reusit sa faca spectacol in teren, inscriind nu mai putin de 4 goluri in primele 35 de minute. Gloria Buzau nu mai tine pasul cu Liga 1, nemaireusind sa faca nicio surpriza. Unirea continua lupta cu Dinamo pt titlu.

Poli Iasi - CFR Cluj 0-1
Meci greu pt clujeni, care nu prea arata a echipa pretendenta la titlu. La Iasi au castigat foarte greu, prin golul inscris de Kone, in min 79. CFR Cluj se mentine in cursa de urmarire a liderului Dinamo, dar jocul clujenilor nu convinge. La urma urmei, 3 puncte importante castigate pt clujeni.

Pandurii Tg Jiu - Steaua 2-0
Pandurii au facut cel mai bun meci al lor in retur, si au obtinut 3 puncte foarte importante, in lupta pt evitarea retrogradarii. Steaua continua sa joace prost si de distanteaza de titlu. Mai mult, stelistii sunt in pericol sa piarda si un loc in Cupa UEFA. Mare dezamagire pentru toti fanii stelisti.

CS Otopeni - Fc Brasov 2-2
Evolutie neasteptata a scorului, intr-o partida foarte disputata: FC Brasov a condus la pauza cu 1-0, CS Otopeni a avut insa puterea sa revina si sa preia conducerea dupa pauza. FC Brasov reuseste egalarea in min 91, cand nimeni nu se mai astepta. Brasovenii rateaza sansa de a se apropia de un loc in cupele europene.

FC Vaslui - Otelul Galati 2-1
Meciul parea deja rezolvat pt vasluieni, in min 17 conducand deja cu 2-0. Insa dupa pauza Otelul resusete un gol si forteaza egalarea. Jocul vasluienilor in a doua repriza a fost mai modest, ei fiind fluierati de public. FC Vaslui urca pe locul 5, cu 38 de puncte, si continua lupta pt un loc in cupa UEFA.

Gaz Metan Medias - FC Arges 2-2
Meci spectaculos, cu 2 reprize total diferite: Gaz Metan a condus la pauza cu 2-0 , insa FC Arges a avut puterea sa revina in repriza secunda, sa egaleze, si putea chiar sa acstige pe final. O remiza care nu avantajeaza nici o echipa, 2 puncte importante pierdute de Gaz Metan pe teren propriu.

Rapid - Poli Timisoara 0-2
Rapid incaseaza a doua infrangere consecutiva, dupa ce fusese declarata de gazetari ca fiind echipa momentului. Astfel Rapid rateaza sansa sa se apropie de lider si se departeaza de lupta pt titlul de campioana. Poti Timisoara a profitat de greselile rapidistilor din aparare si inscris de 2 ori in primele 30 de mintue. Poli urca pe pozitia a treia in clasament, cu 43 de puncte si continua lupta pt titlu.

U Craiova - Dinamo 2-0
Meci superb al craiovenilor, care au invins clar Dinamo, dupa o evolutie foarte buna in prima repriza. In afara de goluri, inscrise de fratii Costea, ei si-au mai creat cateva ocazii clare de gol. Dinam avut o mare ocazie de gol in min 1, si o bara la o lovitura libera executata de Niculescu. Acelasi Niculescu a primit cartonas rosu in min 70, la un fault dur. Splendid primul gol realizat de Fl Costea - foarfeca pe spate din careu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu