15 aprilie 2009

Rezultate sferturi Champions League

Chelsea - Liverpool 4-4
Meci spectacol, in care Liverpool a jucat fantastic, jucandu-si cu curaj sansa la calificare, dupa un 1-3 in meciul tur. Liverpool a condus cu 2-0 la pauza, lasand impresia ca poate intoarce scorul din partida tur. A urmat o serie de 3 goluri a lui Chelsea si totul parea terminat. Nu a fost insa asa, Liverpool inscriind 2 goluri, si sperand in ultimele 10 minute sa inscrie si golul calificarii.
Nu a fost asa, Chelsea reusind sa egaleze si sa se califice in semifinale.

Bayern Munchen - Barcelona 1-1
Un meci fara prea multa miza, dupa ce in tur Barcelona castigase cu 4-0. Barcelona joaca insemifinale cu Chelsea, pastrand prima sansa de a juca finala Champions League.

FC Porto - Manchester 0-1
DEsi Porto pornea favorita, dupa un 2-2 in meciul tur, sutul senzational al lui Ronaldo a dus la calificarea echipei Manchester. FC Porto a luptat tot meciul pentru obtinerea egalarii, avand cateva mari ocazii pe final de meci. Sapunaru a fost titular si a jucat foarte bine.

Arsenal - Villareal 3-0
Arsenal a reusit din nou un meci frumos, spectaculos, cu multe goluri. Daca are sanse in semifinale ramane de vazut, desi porneste cu sansa a doua in dubla mansa cu Manchester.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu