04 noiembrie 2008

CFR Cluj - Bordeaux, live la TV

Meci aproape decisiv pentru CFR Cluj, care tinteste calificarea in optimile Champions League sau in primavara UEFA.
Daca CFR Cluj invinge diseara Bordeaux, beneficiind si de avantajul terenului propriu, atunci are sanse destul de mari sa se califice in premiera in optimile champions league.
Daca meciul se va termina la egalitate, atunci CFR C Cluj va pastra sanse de calificare in cupa UEFA, posibil si in primavara Champions League.
Teoretic, dupa valoarea lotului, Bordeaux este favorita in meciul cu CFR Cluj, insa echipa clujeana poate furniza surprize, desi, hai s-o spunem, lotul este obosit.
Din cate am observat, atat CFR Cluj cat si Steaua se descurca greu pe 2 fronturi, cu meciuri la 3 zile, in campionat si Champions League. Sa speram insa ca si de data asta CFR Cluj va fi capabila de o surpriza.

Meciul CFR Cluj - Bordeaux va incepe la ora 21,45 si, asa cum ne-am obisnuit deja, va fi transmis live e PROTV cat si pe internet.

Marti, 4.11.2008, ora 21,45

CFR Cluj - Bordeaux ,
live la TV pe PROTV, live pe internet pe www.protv.ro

Roma - Chelsea,
live la TV pe Sport.ro, live pe internet pe www.sport.ro

De asemeni mai puteti urmari live pe internet, pe www.sport.ro, tot de la 21.45, alte 2 meciuri din grupele Champions League:

Sporting - Sahtior Donetk

Liverpool - Atletico Madrid

Evident, meciul care ne intereseaza mai mult este CFR Cluj - Bordeaux, insa, dupa preferinte, puteti urmari si alte meciuri din Champions League multumita PROTV, Sport.ro si site-urilor www.protv.ro si www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu