29 noiembrie 2008

Rezultate etapa 17 din Liga 1

Fotbalul romanesc va intra in vacanta pt o lunga perioada de vreme. Echipele sunt obosite, dupa un sezon de fotbal extrem de incarcat, atipic, in care echipele din provincie au dovedit ca pot fi la fel de bune ca cele bucurestene.

Program meciuri si rezultate din etatpa 17 de fotbal, liga 1:

Vineri, 29.11.2008

Farul Constanta - CS Otopeni 1-0
Farul reuseste pe final de sezon sa se redreseze oarecum in clasament si sa paraseasca zona retrogradarii. Returul va fi insa foarte dificil, doar 2 echipe fiind aproape retrogradate, pentru evitarea celorlalte 2 locuri fiind multe alte echipe angrenate.

FC Vaslui - U Craiova 1-1
Asa a fost sa fie, ghinion mare pt U Craiova, care a condus inca din min 4 dar a fost egalata pe final, in min 92, la o faza suspecta de off-side. Adrian Porumboiu a recunoscut cu fair-play dupa meci, ca la golul marcat de FC Vaslui a fost off-side, dar crede ca, dupa aspectul jocului, U Craiova nu merita victoria.

Sambata, 30.11.2008

Otelul Galati - Pandurii Tg Jiu 0-0
Otelul nu a reusit sa castige in fata unei echipe bine organizate, care a venit sa castige 1 punct. Remarcabila evolutia echipei Pandurii dupa venirea lui Cartu ca antrenor.

Poli Iasi - Rapid 1-2
Dupa toate scandalurile avute la club, Rapid reuseste sa termine turul destul de bine, si sa pastreze sanse la titlu. La Iasi au fost condusi cu 1-0, dar au avut puterea sa intoarca rezultatul, desi pe final de meci Poli Iasi a avut o mare ocazie de egalare.

Poli Timisoara - FC Brasov 4-0
Poli a reusit sa faca un meci bun, si sa termine in forta turul de campionat. La victoria timisorenilor au contribuit si brasovenii, care au gresit grav la primele goluri. FC Brasov, dupa un meci foarte bun cu Dinamo, a fost efectiv umilita dar termina turul pe o pozitie buna, la mijlocul clasamentului.

Dinamo - FC Arges 2-0
Victorie importanta pentru Dinamo, dupa o saptamana tensionata, cu scandaluri si manele. Dinamovistii au ratat un penalty dar au reusit pana la urma sa inscrie prin Cristea si Miranda. O victorie oarecum meritata, dupa un meci disputat pe ceata. Din nou Dinamo nu a facut o impresie deosebita dar a castigat toate cele 3 puncte, aducand liniste in tabara cainilor.

Luni, 1.12.2008

Gloria Bistrita - Gloria Buzau 2-0
Meci rezolvat de Gloria Bistrita inca din prima repriza, in min 40 fiind deja 2-0. Gloria termina bine turul, desi a inceput destul de prost, situandu-se pe locul 12, cu 21 de puncte. Gloria Buzau va retrograda.

CFR Cluj - Gaz Metan 2-1
Victorie rusinoasa pentru CFR Cluj, obtinuta in prelungirile meciului. Cu asa joc sunt slabe sanse de a castiga titlul, dar in retur s-ar putea sa vedem o echipa mult mai determinata in campionat.

Steaua - Unirea Urziceni 1-0
Un meci ciudat, in care Steaua si-a continuat evolutiile modeste iar Unirea nu a vrut practic sa atace. Steaua a reusit victoria dintr-un sut deviat, la o faza care nu anunta nimic. Dupa gol Unire a avut 2 ocazii mari de gol, ceea ce ma face sa ma intreb de ce oare nu a incercat mai demult sa atace. Victorie importanta pentru Steaua, care inca nu convinge ca si joc, raportat la valoarea individuala a jucatorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu