21 noiembrie 2008

Rezultate fotbal etapa 16

Liga 1 de fotbal continua cu ultimele 2 etape, decisive pentru stabilirea clasamentului turului. Unele echipe (Steaua si U Craiova) acuza oboseala jucaotrilor convocati la lot.
Derby-ul etapei, U Craiova - Steaua, se va disputa vineri, de la 20,45, si va fi transmis live pe Antena1. In plus, multe alte meciuri interesante, in Giulesti, la Urziceni, Pitesti, si meciurile dintre contracandidatele directe in lupta pt evitarea retrogradarii.

Programarea meciurilor si rezultate inregistrate in etapa 16 de fotbal din Liga 1:

Vineri, 21.11.2008

Pandurii Tg Jiu - CFR Cluj 2-1
Surpriza mare la TG Jiu: la pauza Pandurii conduceau cu 2-0! CFR Cluj nu a reusit nici macar sa egaleze, inscriind un singur golin repriza a doua. Cam putin pentru o echipa cu pretentii la titlu. Pandurii este in mare revenire de forma dupa venirea lui Cartu ca antrenor si confirma ca rezultatul din cupa nu a fost o intamplare.

U Craiova - Steaua 0-0
DEja gluma se ingroasa, Steaua ajungand la 12 meciuri fara victorie. Dupa aspectul jocului remiza este echitabila, insa de la Steaua avem totusi mai multe pretentii.

Sambata, 22.11.2008

FC Brasov - Dinamo 2-0
In sfarsit finantatorii de la Dinamo au realizat ca nu poti castiga la infinit jucand prost. Un meci jenant pentru Dinamo si o prima victorie dupa multe egaluri pt FC Brasov. Dinamo este deja in criza si se pare ca vor fi ceva schimbari la echipa in pauza de iarna.

Gloria Buzau - Poli Iasi 1-1
Gloria a fost la unpas de prima victorie, insa iesenii au egalat cu 1 minut inainte de final. Gloria este oricum picata, insa Poli Iasi trebuia sa obtina mai mult la Buzau, avand in vedere pozitia ocupata in clasament.

Rapid - FC Vaslui 2-2
Meciul parea rezolvat la pauza, Rapid conducand deja cu un 2-0 linistitor. FC Vaslui revine insa dupa pauza, reduce din handicap si chiar egaleaza in min 89. In min 94 arbitrul trebuia sa acorde penalty pentru FC Vaslui, la un hent in careu! Iar va fi circ la tv pe seama arbitrajului.

Duminica, 23.11.2008

Gaz Metan - Farul Constanta 0-1
Victorie foarte importanta pentru Farul in lupta pentru evitarea retrogradarii, dupa multe meciuri cu probleme. Farul inca spera, dar va fi greu in retur.

CS Otopeni - Gloria Bistrita 0-1
Cu siguranta Gloria Bistrita a inceput sa-si revina si sa acumuleze puncte, dar lupta pt evitarea retrogradarii devine la fel de interesanta ca si cea pt titlu.

FC Arges - Otelul Galati 3-2
Rasturnare de scor incredibila: dupa ce Otelul Galati a reusit sa conduca cu 2-0, FC Arges a avut puterea sa revina si sa intoarca rezultatul, obtinand toate cele 3 puncte. O echipa asa zis mica, cu un antrenor aproape necunoscut face senzatie in Liga 1 - este vorba de FC Arges.

Unirea Urziceni - FC Timisoara 1-1
Un meci in care Unirea a ratat foarte multe situatii clare de gl, un meci in care Unirea merita victoria dupa aspectul general al meciului. Portarul Pantilimon a facut miracole, salvand FC Timisoara de la infrangere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu