15 noiembrie 2008

Rezultate etapa 15 fotbal Liga 1

Meciurile si rezultatele din etapa 15 din Liga 1 la fotbal, etapa cu meciuri importante pentru stabilirea clasamentului, meciuri directe intre locurile 1 si 2 (Dinamo si Unirea) dar si intre echipele din zona retrogradarii:

Sambata, 15.11.2008

Farul - Pandurii Tg Jiu 1-1
Punct important castigat de Pandurii in deplasare, in lupta directa pt evitarea retrogradarii. Pandurii au condus pt numai 1 minut, apoi Farul a egalat si a fortat victoria pe final, dar nu au avut sansa.

Universitatea Craiova - Rapid 0-0
Joc bun al Universitatii in prima repriza, cand a reusit cateva faze spectacol. O a doua repriza ceva mai echilibrata si o remiza care scoate Rapidul din cursa pentru titlu. Universitatea continua sa fie in continuare o surpriza placuta a Ligii 1 de fotbal, alaturi de Unirea Urziceni.

Steaua - FC Timisoara 2-2
Inceput foarte bun de meci pentru Steaua dupa care timisorenii au echilibrat jocul. In repriza a doua a fost spectacol de goluri, FC Timisoara conducand de 2 ori, dar fiind egalata destul de repede de fiecare data. Pe final Steaua putea castiga meciul (Dayro Moreno - sut in bara)!

Duminica, 16.11.2008

Otelul Galati - FC Brasov 2-1
Otelul invinge FCBrasov, dupa ce a fost condusa cu 1-0. Victorie absolut meritata, in care galatenii, ca de obicei, s-au evidentiat prin daruire si dorinta de a castiga. Viglianti a marcat ambele goluri ale galatenilor.

FC Vaslui - Gloria Buzau 3-0
Meci castigat de FC Vaslui din prima repriza, cand au reusit sa inscrie de 2 ori. Repriza a doua a fost extrem de modesta, vasluienii fiind multumiti de avantajul de pe tabela. Gloria ramane cu satisfactia egalului realizat in Ghencea si se indreapta spre divizia B.

CFR Cluj - FC Arges 2-0
Victorie meritata a clujenilor, care se apropie de podium, avand 26 puncte, la fel ca si U Craiova (lcourile 3-4). CFR Cluj a aratat ca este totusi echipa cea mai valoroasa din campionat, cel putin ca exprimare in teren. Pt CFR urmeaza 2 meciuri teoretic usoare, cu echipe din subsolul clasamentului.

Dinamo - Unirea Urziceni 0-1
Dupa ce Vasile Turcu facea misto inainte de meci, considerand ca Unirea incaseaza cel putin 2-3 goluri in meciul cu Dinamo, iata si surpriza! Unirea a castigat chiar la Dinamo acasa si a trecut, pentru prima oara, pe primul loc al clasamentului!
Unirea Urziceni, o echipa mica, cu buget mic, fara vedete si nume mari, dar excelent organizata si motivata de Dan Petrescu, a reusit sa se impuna in fata liderului clasamentului (la gol a gresit Tamas!).

Luni, 17.11.2008

Gloria Bistrita - Gaz Metan Medias 1-0
Victorie importanta pentru Gloria Bistrita in lupta pt evitarea retrogradarii, intr-un meci cu o colega de suferinta, Gaz Metan Medias. Gloria a reusit in ultimele meciuri sa ma salte putin in clasament, insa lupta pt evitarea rerogradarii continua.

Poli Iasi - CS Otopeni 2-0
Victorie de senzatie pentru Poli Iasi, care au reusit sa castige in 10 oameni, pe final. Astfel, Poli Iasi mai acumuleaza 3 puncte in lupta pentru evitarea retrogradarii. Victoria cu CS Otopeni este foarte importanta dar nu si suficienta. Va fi oricum un retur de foc, numai Gloria Buzau fiind deja retrogradata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu