11 noiembrie 2008

Cupa Romaniei live la TV

Optimile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal se vor disputa marti, miercuri si joi, 3 meciuri fiind televizate pe Antena 1.
Nu mai putin de 4 meciuri vor fi transmise live pe Antena 1 si vor putea fi urmarite de intreaga tara. Va fi interesant de vazut cum vor juca in campionat etapa viitoare echipele angrenate si in cupa.
Iata programrea meciurilor din optimile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal si rezultatele inregistrate:

Marti, 11.11.2008

ora 13.00,
Dunarea Galati - FC Timisoara 1-2

Calificare logica, intr-un meci dominat de FC Timisoara, dar cu oarecare emotii pe final de meci. Pentru Fc Timisoara urmeaza un meci greu in campionat, cu Steaua, in deplasare.

ora 14,45, LIVE la Tv pe Antena 1:
Unirea Urziceni - Otelul Galati 1-0
Unirea se califica greu in sferturile de finala ale cupei, dupa un gol marcat din penalty, la un hent in careu, in min 83. Antrenorul galatean Grigoras a contestat decizia arbitrului de a acorda penalty, considerand ca nu a fost hent. Evident, MM Stoica considera decizia corecta.

Miercuri, 12.11.2008

ora 13.00:
Rapid Bucuresti - International Curtea de Arges 3-0
Victorie normala a Rapidului, intr-un meci la care a asistat si George Copos, dupa multe luni de absenta la meciurile Rapidului. Reactia suporterilor rapidisti a fost relativ dura la adresa finantatorului, acesta fiind huiduit de galerie.

ora 13.00:
Gloria Bistrita - FC Brasov 5-3 (1-1; 1-1)
Dupa un meci destul de putin spectaculos, Gloria Bistrita s-a impus dupa prelungiri si lovituri de la 11 m. Poate este un semn de revenire a Gloriei si in campionat, unde are probleme mari in lupta pt evitarea retrogradarii.

ora 13.00:
CS Otopeni - FC Vaslui 1-2
Dupa o perioada de criza, FC Vaslui isi revine sub conducerea lui Viorel Moldovan si reuseste sa se califice in sferturi. Imi place sa cred ca inca un fost fotbalist de top va face performanta si ca antrenor.

ora 14.00, live la TV, pe Antena 1:
FC Botosani - Dinamo Bucuresti 1-3
Desi nu a jucat foarte bine, Dinamo s-a calificat lejer in sferturi, dupa o repriza secunda ceva mai buna, in care a reusit sa inscrie toate cele 3 goluri.

ora 20.30, live la Tv, pe Antena 1:
U Craiova - Pandurii Tg Jiu 1-4
Calificare surpiza a echipei din Tg jiu, care a condus cu 2-0, si, la scorul de 2-1 s-a aparat exact, si a reusit pe final de meci sa dea lovitura de gratie, inscriind inca doua goluri si sa obtina o calificare meritata. Poate era mai interesant ca U Craiova sa continue in Cupa, dar asa a fost sa fie de aceasta data.

Joi, 13.11.2008:

ora 20.30, live la Tv, pe Antena 1:
Sportul Studentesc - CFR Cluj 0-1
Sportul a jucat curajos meciul de cupa cu CFR Cluj, dar campionii au reusit calificarea printr-un sut din afara careului, la vinclu. Este evident ca clujenii sunt obositi dupa meciurile din campionat, cupa si champions league si este posibil sa mai aiba probleme si in campionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu