07 noiembrie 2008

Rezultate liga 1, etapa 14

Dupa 2 meciuri triste in Champions League, Liga 1 revine in actualitate cu etapa 14. Lupta pentru primele locuri devine extrem de disputata.
Rezultate inregistrate in etapa 14 din Liga 1:

Vineri, 7.11.2008

Gloria Buzau - U Craiova 0-2
Victorie mare pentru U Craiova, care momentan a trecut pe pozitia a treia in clasament si spera sa termine turul pe podium. Gloria se indrepta incet dar sigur spre divizia B, desi a facut egal cu Steaua.

Unirea Urziceni - Otelul Galati 3-1
Dupa o prima repriza slaba, cu putine faze de poarta, in repriza a doua a urmat un festival de goluri: in decurs de numai 4 minute s-au inscris 3 goluri. Dupa ce Otelul a deschis scorul Unirea a avut puterea sa revina si sa castige clar un meci dificil.

Sambata, 8.11.2008

Gaz Metan - Poli Iasi 1-0
Gaz Metan reuseste o victorie foarte importanta in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Pandurii Tg Jiu - Gloria Bistrita 1-1
Se pare ca Gloria incepe sa se schimbe in bine, reusind un egal important in fata unei contracandidate la retrogradare. Sorin Cartu a atacat vehement dupa meci prestatia brigazii de arbitri, dar Pandurii pierd 2 puncte importante.

FC Timisoara - Dinamo 0-3
Meci fantastic reusit de Dinamo in deplasarea de la Timisoara. De aceasta data Dinamo a reusit o victorie clara, fara dubii, dupa ce de nenumarate ori a fost acuzata de noroc in multe meciuri. Iata ca Dinamo isi revine si devine prima favorita la castigarea titlului.

Duminica, 9.11.2008

FC Brasov - CFR Cluj 1-1
E greu sa joci pe 2 fronturi. CFR Cluj a fost condusa si a jucat prost o repriza intreaga. Totusi, in repriza a doua CFR a avut cateva mari ocazii de gol, iar pe final Fc Brasov putea da lovitura si castiga meciul. Inca un egal pt FC Brasov, intr-un meci in care orice echipa putea castiga.

CS Otopeni - FC Vaslui 0-2
O victorie de care Fc Vaslui avea nevoie ca de aer, dupa o serie de meciuri slabe. Prima victorie cu Viorel Moldovan antrenor. Pe de alta parte, CS Otopeni se contureaza ca fiind a doua candidata la retrogradare.

Rapid - Steaua 0-0
Meci foarte tensionat, de mare lupta, incheiat cu un rezultat ce avantajeaza Dinamo si Unirea Urziceni. Steaua putea marca prin Ogararu (lovitura libera, sut in bara) si Stancu (sut peste Andrade) in timp ce Rapid a avut 2 ocazii, una la o greseala a lui Zapata.
A fost un meci in care nici Steaua nici Rapid nu au vrut sa riste sa piarda meciul, jucand foarte prudent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu