01 noiembrie 2008

Rezultate fotbal liga 1, etapa 13

Rezultate din etapa a treisprzecea a Ligii 1 la fotbal. Dupa aceasta etapa urmeaza meciuri in Champions League pentru cele 2 formati romanesti, Steaua si CFR.

Vineri, 31.10.2008

Gloria Bistrita - FC Arges 2-0

Un meci echilibrat si fara prea multe ocazii de poarta. Bistrita a castigat in 3 minute, prin golurile lui Coroian (min 56 si 59). Patronul Fc Arges, Cornel Penescu, a contestat arbitrajul dupa meci (gol anulat pe modiv de off-side).

CFR Cluj - Unirea Urziceni 1-0
Meci bun facut de CFR Cluj, in repriza a doua, cand au reusit sa incrie prin Kone, si sa mai rateze cateva ocazii clare de gol. Dan Petrescu nemultumit de evolutia echipei in repriza a doua. Victoria CFR este meritata, dupa aspectul jocului.

Poli Iasi - Pandurii Tg Jiu 1-1
Un meci in care Pandurii au venit la iasi sa obtina un rezultat bun; si au reusit. Poli Iasi a condus cu 1-0, dar a fost egalata la o grava greseala de aparare. Antrenorul Ionut Popa a anuntat dupa meci ca va demisiona!

FC Vaslui - Gaz Metan Medias 1-1
FC Vaslui nu isi revine si obtine un nou rezultat modest. Gaz Metan castiga un punct important in lupta pt evitarea retrogradarii. FC Vaslui a avut un parcurs dezamagitor, dupa un inceput excelent de campionat si momentan are doar 17 puncte, departe de primele locuri in clasament.

Sambata, 1.11.2008

Farul Constanta - FC Brasov 1-1
Incredibil, dar FC Brasov, desi nu pierde, este incapabila sa castige un meci. FC Brasov a dominat finalul de meci, jucand 30 de minute cu om in plus, dar nu a reusit golul victoriei.

U Craiova - CS Otopeni 2-2
U Craiova a ratat victoria, primind gol in ultimele minute, se pare dintr-o pozitie de off-side nesemnalizata. Craiovenii au condus inca din min 5, vazandu-se egalati in min 75. Au revenit repede in joc, marcand in min 80, dar au fost egalati in min 85. Pacat.

Dinamo - Steaua 1-1
Asa cum ne-a obisnuit, Dinamo a avut si de data aceasta noroc. Steaua a deschis scorul rapid (cap Kapetanos), a avut de-a lungul meciului inca 2 suuri in bara, in timp ce Dinamo nu a avut ocazii clare. A venit insa golul lui Cristea (lovitura cu capul), venit oarecum intamplator.
Mai mult, in ultimele minute, Dinamo a avut o mare ocazie de a marca si castiga meciul.

Duminica, 2.11.2008

Otelul Galati - Poli Timisoara 2-2
Otelula fost condusa din startul partidei, dar a reusit sa intoarca rezultatul si sa conduca la pauza cu 2-1. Remiza obtinuta in extremis pentru Poli Timisoara, care a egalat in min 93. Otelul a ratat din nou sansa de a invinge una din echipele de top ale campionatului.

Rapid - Gloria Buzau 1-0
Victorie mai clara decat arata scorul, desi a avut si Gloria cateva ocazii. Cu aceste 3 puncte, Rapid reuseste sa iasa oarecum din criza , apropiindu-se de echipele din fruntea clasamentului. Urmeaza un meci foarte important pentru Rapid, cel cu Steaua!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu