04 noiembrie 2008

CFR Cluj - Bordeaux 1-2

CFR Cluj a luptat din greu pentru un rezultat bun...dar momentan, atat se poate; este greu sa joci la 3 zile, si la echipele romanesti apare oboseala mai repede ca la echipele mari.

-min 6, centrare in careu , de unde reia Gourcuff, si 0-1 pentru Bordeaux.
-CFR Cluj revine foarte repede, si reuseste egalarea in min 9, la o faza fixa - lovitura cu capul Dani! CFR Cluj - Bordeaux 1-1 si continuam sa speram.
-meciul este greu, Bordeaux joaca intr-adevar fotbal, si CFR Cluj iese greu din defensiva, dar incet-incet meciul se echilibreaza. Sa nu uitam ca totusi Bordeaux a dominat clar o repriza intreaga AS Roma! Un lucru este clar: CFR Cluj nu mai este outsider si Bordeaux joaca la capacitate maxima.
-Bordeaux domina jocul si am senzatia ca golul poate pica din moment in moment.
-min 29 - mare ocazie de gol Y Kone, la un corner (la faze fixe CFR este f periculoasa!) si CFR incepe sa domine jocul.
-min38 - CFR Cluj - Bordeaux 1-2, super gol Wendel, din lovitura libera, la care Stancioiu nu a avut replica.

In repriza a doua CFR alearga dupa egalare, dar construieste extrem de greu si fara sa creeze pericol. Bordeaux lupta cu determinare maxima si CFR nu mai repeta evolutiile excelente din primele 2 meciuri, gresind multe mingi.
-min 55, mare ocazie de gol pt CFR- lovitura de cap Peralta. CFR domina, Bordeaux se apara exact si incearca lovitura decisiva pe contraatac.
-min 75, sut excelent Dubarbier, foarte aproape de gol! Inca o ocazie Culio, in min 81, sut imprecis din careu.

Concluzie:
CFR Cluj pastreaza sanse teoretice de calificare in Cupa UEFA, de pe locul 3, dar si aceste sanse sunt mici. Bordeaux acumuleaza 6 puncte si are sanse chiar si la locul al doilea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu