24 noiembrie 2010

FC Basel - CFR Cluj 1-0

CFR Cluj a ratat ultima sansa de calificare in primavara Europa League, fiind invinsa mult mai clar decat arata scorul, de contracandidata directa la primavara europeana, FC Basel.

CFR Cluj a facut un meci slab, dupa unii cel mai slab meci al echipei din acest an in Champions League. CFR a jucat slab si cu Bayern , insa cu Fc Basel au dat de o echipa super motivata, care a jucat un fotbal modern, in viteza.

Scorul minim de 1-0 ne poate duce in eroare, insa diferenta putea fi mult mai mare, Fc Basel avand cel putin alte 3 mari ocazii de gol, in timp ce CFR Cluj nu a avut practic nicio ocazie.

Traore a jucat slab de aceasta data, nereusind sa-si creeze nicio ocazie de gol, fiind schimbat dupa pauza cu Bjelanivici, in timp ce Emanuel Kone a fost introdus in locul lui Veloso. Schimbarile nu au avut rezultat, CFR continuand jocul apatic, fara nerv.

Cu 5 jucatori noi in primul 11, fata de jocul tur, CFR a aratat modest si a pierdut, cu mult noroc, doar la limita. In alt joc in grupa, As Roma, a revenit de la 0-2 pt Bayern, reusind sa castige pe final, cu 3-2.

FC Basel - CFR Cluj 1-0
AS Roma - Bayern Munchen 3-2

Clasament:
1. Bayern Munchen 12 p
2. AS Roma 9 p
3. FC Basel 6 p
4. CFR Cluj 3p

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu