08 noiembrie 2010

Rapid - Steaua 0-0

O remiza echitabil, dupa aprecierea celebrului Mitica de la liga, 2 puncte pierdute de Steaua , dupa aspectul jcoului din repriza a doua, si mai ales dupa cele 2 bare pe care le-au avut stelistii dupa pauza.

Rapid incepe mai bine jocul si domina teritorial, fara insa a-si creea mari ocazii de gol. Si totusi , in min 34, Rapid are singura mare ocazie a primei reprize, Tatarusanu respingand excelent lovitura de cap a lui Marcos Antonio, din 10 metri.
O prima repriza anosta, cu putine faze de poarta, duritati si o echipa Steaua un pic prea prudenta.

Repriza a doua a fost insa deschisa, Steaua reusind sa intoarca jocul si sa domine clar. Steaua a avut 2 mari ocazii de gol:
-in min 55 Tanase suteaza excelent la poarta, de la marginea careului, dar mingea loveste bara.
-in min 66 Surdu suteaza in bara transversala dintr-o pozitie ideala, de la numai 7 metri. A fost probabil ratarea care putea schimba soarta meciului.

Pe final de joc, Rapid putea da lovitura:
-in min 89, la o faza de atac a Rapidului, Tatarusanu respinge excelent lovitura de cap a lui Sburlea, care suteaza apoi gresit, peste poarta, dupa ce mingea ii este recentrata de Roman.
Ar fi fost totusi nedrept ca Rapidul sa castige , avand in vedere aspectul general al jocului.
As putea spune ca Steaua a ratat victoria datorita executiei modeste a lui Surdu, care este btotusi atancant, nefiindu-i permis sa rateze dintr-o situatie mai mult decat clara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu