18 noiembrie 2010

Steaua: Lacatus in dizgratia patronului

Deja Lacatus pare sa fi ajuns la sfarsitul mandatului la Steaua; infrangerile cu Gloria Bistrita si cu Gaz Metan l-au infuriat asa de  tare pe Gigi Becali, incat nu s-a abtinut sa faca afirmatii sarcastice la adresa antrenorului.

Becali regreta astfel ca nu l-a pastrat pe Piturca in toamna, ca nu i-a acceptat conditiile. Cu Piturca, in viziunea lui Becali, Steaua ar fi condus in campionat destul de clar.
Insa uita sa spuna ca deliberat l-a refuzat pe Piturca, preferand sa continue cu declaratiile si atacurile directe la adresa propriilor jucatori.

Becali nu-l menajeaza pe Lacatus, considerandu-l principalul vinovat de declin. In urma infrangerii cu Gaz Metan, Becali a gasit si alti vinovati, inclusiv B Stancu, in premiera.

Cine vine la Steaua in locul lui Lacatus?

Favorit ar fi Dan Petrescu, Hagi sau Boloni.

Dan Petrescu sigur nu va veni, fiind foarte bine cotat in Rusia, si mult mai bine platit decat la Steaua. In plus, nu stiu daca Dan Petrescu se va putea intelege vreodata cu Gigi Becali.

Gica Hagi este momentan la Galatasaray, insa dupa 2 infrangeri consecutive, pozitia de titular ii este amenintata. Orice pas gresit al lui Hagi, cu galata, ii va fi probabil fatal.

Boloni a avut in trecutul apropiat un conflict deschis cu Becali. Boloni va fi prezent la meciul Stelei de la Tg Mures, si se pare ca nu exclude posibilitatea de a prelua Steaua.
Insa nu prea-mi vine sa cred, ca dupa toate acuzele aduse lui Becali, Boloni ar fi dispus sa preia Steaua. Pur si simplu, intre Boloni si Becali sunt diferente mari de principii, si nu stiu daca banii vor aplana aceste diferente.

Boloni , despre Becali:
"Nu imi place să vorbesc despre Gigi Becali. Nu este genul meu. Dupa parerea mea, a facut numai rau unei echipe renumite cum este Steaua. In Romania este fotbal şi circ, iar daca ultimul ingredient lipseste, au grija finantatorii de acest aspect. Asa este si Becali, iubeste circul”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu