18 noiembrie 2010

Italia - Romania 1-1

Nationala Romaniei a reusit un egal foarte important in compania nationalei Italiei, dupa un joc in care fotbalistii nostri au aratat altfel fata de ultimele meciuri disputate in prelimnariile CE.

Am fost chiar la un pas sa castigam meciul cu 1-0, insa, la un corner, Marica a deviat nefericit in proprie poarta.
Tot Marica a deschis scorul pentru Romania, reusind, fara sa vrea , dubla: gol si autogol.

Nationala a jucat cu Italia un fotbal agresiv, dovedindu-se a fi foarte periculoasa pe contraatac. Baietii n-au reusit, din pacate, sa finalizeze si alte ocazii foarte bune pe contraatac.


Mai mult de rezultat, care putea fi foarte bine si 1-0 pt noi, exista speranta ca nationala este pe un drum bun, ca se poate juca si altceva, se poate juca curajos, indiferent de adversar.

Jucatorii tineri adusi la lot au confirmat, in special rapa fiind apreciat pt jocul curajos prestat, la prima lui aparitie.
Torje a fost foarte bun prima repriza, fiind schimbat la pauza.
Marica si Deac au fost foarte activi, reusind o partida foarte buna, in fata unei nationale care, totusi, se numeste italia, indiferent de forma ce moment.

Astfel, dupa multe meciuri in care nationala a dezamagit prin joc si rezultate, de aceasta data jocul a fost foarte bun, curajos, echipa aratand destul de bine, existand sperante ca noua generatie de jucatori tineri sa se integereze la nationala mare.

Razvan Lucescu - la primul meci in care nu mai este contestat.

Italia - Romania 1-1

marcatori:
Marica, min 34, 0-1
Marica, min 82, autogol, 1-1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu