08 noiembrie 2010

Rapid - Steaua , live pe digisport, ora 20.30

Al doilea derby al etapei 14 se disputa in aceasta seara , incepand cu ora 20.30; partida Rapid - Steaua va fi transmisa pe canalul Digisport, si este asteptata cu mare interes de pasionatii de fotbal, desi, la pomul laudat ...

Daca stam sa privim pronosticurile, parerile sunt impartite: Steaua este favorita pentru majoritatea stelistilor si acesti nu concep sa nu castige in Giulesti.
De cealalta parte, dupa conflictul Sumudica- Becali, si mai ales prin prisma faptului ca joaca acasa, Rapid va juca la victorie.

Steaua vine cu un ascendent moral, dupa cele cateva faze spectaculoase din meciul cu Utrecht, insa si dupa o partida jenanta in campionat, cu Gloria Bistrita. Va juca Steaua pe atac, deschizandu-se in aparare? Putin probabil sa alinieze o echipa super ofensiva, avand in vedere si forta in atac a Rapidului.
Si daca Steaua va castiga, probabil golul va veni tot dintr-o sclipire a lui Bogdan Stancu, fara de care Steaua ar fi o echipa absolut banala.

Rapid vine tot dupa o experienta trista, mai precis dupa egalul rusinos in meciul de acasa cu Pandurii. Insa Rapid joaca pe teren propriu si conteaza pe aportul galeriei, care poate fi destul de important. Mai mult, Rapid a fost mai constanta in acest campionat, mai sigura in aparare si cu un atac destul de productiv.

Rapid - Steaua la casele de pariuri
Rapid are cota 2 pt victorie, in timp ce Steaua are cota 3 daca castiga. Un meci greu pentru amatorii de pariuri, un meci care se poate termina foarte bine la egalitate, daca echipele vor trata meciul cu prudenta, daca incearca in primul rand sa nu primeasca gol

Ce va fi, vom vedea la ora 20.30, pe Digisport. Sper sa fie un meci frumos, din care sa aibe de castigat in primul rand spectatorii, fiindca-s satul de asa zise derby-uri mult promovate, care au dezamagit ca spectacol.

Live la Digisport, ora 20.30: Rapid - Steaua

Ultimul meci Rapid - Steaua a avut loc pe 18 aprilie 2010, si s-a incheiat cu o victorie categorica a Rapidului. Ce va fi asta seara?

Video goluri ultimul meci Rapid - Steaua 5-1, aprilie 2010:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu