29 noiembrie 2010

Steaua - CFR Cluj 2-2

Steaua a trecut de putin pe langa victorie, datorita marilor ratari avute la scorul de 2-1, cand Bogdan Stancu, de 2 ori si Surdu, au ratat sitatii mari de majorare a scorului.

CFR Cluj a inceput foarte bine jocul, deschizand repede scorul, gol Culio, in min 11. Vezi golul prin care CFR preia conducerea:



CFR mai are o ocazie de gol prin Traore, dupa care, tipic romanesc, se multumesc cu rezultatul si se retrag. Steaua revine in joc si reuseste sa inscrie de 2 ori:

-in min 27, Kapetanos este faultat in careu, penalty si gol B Stancu:



-in min 50, acelasi B Stancu inscrie din 6 metri, la o centrare a lui Surdu, si Steaua preia conducerea, scor 2-1:



Urmeaza replica clujenilor, care, desi domina , nu reusesc sa isi creeze ocazii de gol.
Mai mult, pe contraatac, B Stancu rateaza o ocazie rarisima de gol, sutand slab, singur cu Nuno Claro. In plus , alte 2 mari ocazii de gol ale stelistilor, prin Surdu si , din nou, B Stancu, nu prevedeau nimic bun pt CFr Cluj.

CFR scapa la cele cateva ocazii steliste, continua presiunea la poarta stelista si, in min 82, Peralta reia in gol din 8 metri, la o centrare a lui Culio, si scorul devine 2-2, cand nimeni nu se mai astepta:



Pe final, clujenii pot da lovitura, insa Traore rateaza incredibil, si meciul se termina nedecis, rezultat ce nu avantajeaza niciuna dintre echipe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu