07 noiembrie 2010

Liga1 live la tv: CFR Cluj - Dinamo, live pe Antena 1

Doua meciuri live la tv, in etapa 14:


ora 20.00 CFR Cluj - Dinamo , live pe Antena 1

Un meci derby intre campioana CFR Cluj si eterna favorita la titlu, Dinamo Bucuresti. Meciul este transmis pe postul national Antena 1, deci va putea fi urmarit de toti iubitorii de fotbal din Romania.
CFR Cluj vine dupa un meci relativ bun la Galati si un esec catastrofal in champions league (0-4 cu Bayern, pe teren propriu).
Dinamo vine dupa o victorie grea pe teren propriu in fata echipei Gaz Metan Medias, insa dinamovistii vor juca la castig, dorins sa ramana cat mai aproape de lider.

Castiga CFR sau Dinamo?
Dinamo nu are prea multe motive de ingrijorare daca pierde, ramanand cu 23 p, e adevarat, la 9 p de Otelul Galati, dar cu sanse sa recupereze pana la sfarsitul campionatului.
CFR se afla de mult timp intr-o situatie dificila in campionat. Cu numai 16 p acumulate pana acum, aparent iesita din lupta pt titlu, CFR Cluj nu are decat o solutie: victoria.
Momentan CFR Cluj are 16 puncte in clasament, in timp ce liderul Otelul Galati are punctaj dublu, 32 de puncte.

In deschiderea meciurilor de astazi:


ora 14.00 Sportul Studentesc - U Cluj
, live pe digisport

U Cluj ar trebui sa profite de sansa ce i se ofera, jucand impotriva unei echipe debusolate, sa castige si sa isi consolideze pozitia la milocul clasamentului
Sportul a dezamagit in acest inceput de campionat, si inca o infrangere pe teren propriu ar insemna aproape sigur condamnarea la retrogradare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu