07 noiembrie 2010

Steaua a renascut dupa victoria cu Utrecht

Cel putin asa declara, incantat de joc, finantatorul Stelei Gigi Becali, marea vedeta a televiziunilor de sport.

Dupa victoria cu Utrecht, in stilul caracteristic, Gigi Becali vede Steaua in semifinalele Europa League, uitand de faptul ca in meciul cu Utrecht, Steaua a trait periculos si a castigat datorita unor actiuni rapide izolate si executiilor exceptionale ale lui Stancu.

Maine Steaua merge in Giulesti unde va intalni Rapid, o echipa solida, dar care nu a aratat prea bine in ultimul meci din campionat, cu Pandurii Tg Jiu.
Steaua va avea 2 meciuri consecutive cu Rapid, la distanta de 3 zile, in campionat si cupa, interesul pasionatilor de fotbal pt aceste meciuri fiind deosebit de mare.

Steaua a mai facut un meci mare, cu FC Vaslui, in aceasta toamna
S-a intamplat ca Steaua sa entuziasmeze in meciul cu Fc vaslui, si Gigi Becali vedea pe acea vreme Steaua , campiona ade toamna uc cel putin 7 puncte avans. Ce s-a intamplat dupa meciul de la Vaslui stiu mai toti: Steau nu a mai resuit sa lege 2 meciuri consecutive de calitate.
Ce va fi in meciul cu Rapid vom vedea maine...dar, indiferent de rezultat, important este sa fie spectacol.

Steaua - obligata sa castige
Obligata, insa va trebui sa fie si capabila. Pozitia in clasament o obliga, o infrangere mentinand-o la o distanta apreciabila (11 puncte) de lider, Otelul Galati.
Mai mult: Steaua se afla pe un modest loc 7, chiar si Gaz Metan devansandu-i momentan (dupa victoria cu Bistrita); asa ca o victorie in meciul cu Rapid ar insemna un pas important in lupta pt recuperarea punctelor...

Va castiga Steaua?
atunci totul va fi ok, Gigi iar va sta cu orele in talk show-uri, dand interviuri zgomotoase.
Va pierde Steaua? dar cum va pierde, daca va pierde?
conteaza foarte mult si atitudinea echipei, modul in care va arata jocul Stelei; repetarea penibilei prestatii de la Bistrita ar fi un dezastru...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu