13 decembrie 2007

Arsenal - Steaua 2-1

Rezultat excelent
Steaua a obtinut un rezultat excelent cu Arsenal, pe terenul unde Sevilla a pierdut cu 3-0 iar Slavia n-a luat decat 7. Un joc extrem de agresiv al Stelei timp de 30 min in repriza a doua, timp in care au avut 3 ocazii mari:
-un gol inscris cu capul de Zaharia (Zapata probabil o apara)
-o faza rapida de cantraatac, in care 3 jucatori stelisti au ramas singuriin careu
-un sut senzational al lui Ov Petre, de putin pe langa poarta.
Cam atat a jucat Steaua, si pot spune ca dominarea Stelei a venit pe fondul unei oarecare relaxari a echipei Arseanal.

Steaua - umilita de Arsenal si de comentatorii PROTV
Prima repriza a fost efectiv umilitoare pentru Steaua. Arsenal, in teren cu foarte multe rezerve, a facut un adevarat spectacol de joc in viteza.
Ceva mai deranjanta pentru mine a fost atitudinea comentatorilor PROTV, care au umilit Steaua si jucatorii ei intr-un mod nedemn de un comentator profesionist.
Si bineinteles, aceiasi comentatori au schimbat tonul dupa golul Stelei, intrecandu-se in laude. Ma scuzati, dar la misto poate comenta oricine, nu stiu daca este deontologic.

Viva Zapata
A cata oara trebuie sa strige suporterii stelisti "Viva Zapata"!? Ca de obicei, Zapata a fost de departe cel mai bun jucator al Stelei, la fel ca si in campionat. Pot spune ca Zapata a fost de-a dreptul senzational, sclipitor, si fara el Steaua incasa lejer 5 goluri, numai din ocaziile create de Arsenal. Plus ca putea interveni demoralizarea si scorul putea lua proportii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu