23 decembrie 2007

Steaua la rascruce de drumuri



Lacatus crede in castigarea campionatului

Desi Steaua a avut mult noroc in cateva meciuri in acest sezon, desi Zaharia si alti cativa jucatori vor pleca, Lacatus spera la castigarea campionatului, Steaua jucand in primele 5 etape din retur meciuri decisive, cu CFR Cluj, Unirea Urziceni si Rapid.
Calculul e simplu: "castigam tot si ne instalam pe primul loc". Sa fie oare chiar asa de usor si in practica? Ca teoretic e simplu sa faci calcule...

Gigi Becali nu da salarii mai mari de 300.000 de Euro
Asadar aceasta este startegia patronului: investitii de nivel mediu si pretentii de Champions League. La capitolul investitii Gigi Becali a fost deja depasit de cei de la CFR Cluj, care isi intaresc lotul in continuare, aducand un fundas cu salariu anual de 500.000 de dolari (sau euro)

Asa ca, desi se anuntau mari restructurari si achizitii importante la echipe in vacanta de iarna, tot CFR Cluj face primul pas si aduce jucatori de valoare in lot. Cu toata bunavointa lui Marius Lacatus (toata stima pentru el ca antrenor si mai ales ca om!), fara un lot valoros, intarit cu jucatori de certa valoare, va fi greu...pentru ca nici celelalte contracandidte nu stau cu mainile-n san.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu