30 decembrie 2007

La multi ani

Fotbal Romania, unul din nenumaratele bloguri dedicate fotbalului romanesc, cu bune si rele, va ureaza, cu ocazia Anului Nou, un sincer La Multi Ani, multa sanatate, fericire, si un an mai bun in cupele europene si, de ce nu, un parcurs de exceptie la Euro 2008.

1. La Multi Ani vizitatorilor acestui site, tuturor pasionatilor de fotbal, inclusiv asa-zisilor ultrasi, cu care de multe ori nu am fost de acord (si carora le sugerez sa vada un videoclip despre adevaratii suporteri)

2. La Multi Ani tuturor fotbalistilor romani, din campionatul intern si din Europa, care, indiferent de forma in care se afla, incearca, prin prestatiile lor, nu numai sa isi castige o existenta decenta pe acest pamant, ci si sa aduca putina bucurie in casele noastre.

3. La multi ani Victor Piturca, selectionerul care a reusit sa aduca echilibrul la echipa nationala, cel ce a reusit sa se impuna in fata unor carecatere puternice si de multe ori capricioase si sa faca o adevarata familie la echipa nationala.
La multi ani tuturor antenorilor din liga 1 si antrenorilor romani de peste hotare.

4. La multi ani Adi Mutu, un fenomen al fotbalului romanesc, cel mai bun fotbalist strain din campionatul Italiei anul trecut, performanta unica pt un fotbalist roman,de cand se joaca fotbal in Romania.

5. La multi ani tuturor profesionistilor (gazetari, ziare sport, trusturi de presa, comentatori sportivi) si amatorilor de fotbal si sport in general, care participa activ, in presa scrisa si presa online la promovarea si analiza atenta a fenomenului numit fotbal.

6. La multi ani (nu in ultimul rand) tuturor celor ce investesc in fotbal, patronilor de cluburi, care in ultimii ani, prin investitiile in fotbal, au dus la o crestere spectaculoasa a rezultatelor fotbalului romanesc de club in competitiile internationale.

La multi ani domnule Arpad Paszkany, care ati reusit la Cluj enorm de mult prin investitii gandite si management preformant.

Si nu in ultimul rand, La multi ani Gigi Becali, primul patron roman care a reusit sa readuca o echipa de fotbal romaneasca in elita fotbalului de club continental. Cu o singura remarca: performantele Stelei nu se vor repeta la infinit fara un management preformant.

LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR - HAPPY NEW YEAR (ABBA):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu