12 decembrie 2007

Arsenal - Steaua live pe internet

Steaua va fi prezenta pentru ultima oara in acest sezon, la ultimul meci din Grupele Champions League, atat pe PROTV cat si pe sport.ro (transmisie live pe internet, pentru romanii din toata lumea), incepand cu ora 21.45

1. Steaua este in criza profunda, mai ales ca exprimare in joc, rezultatele fiind peste ceea ce au aratat jucatorii in teren. Meciul cu Arsenal vine intr-un moment dificil pentru Steaua, datorita lotului restrans, oboselii acumulate, si prestatiilor modeste din ultimele jocuri in campionat cu Ceahlaul si Gloria Bistrita.

2. Steaua a facut totusi jocuri ceva mai reusite in grupele champions league de anul acesta, raportat la jocurile din campionat:
- a jucat f bine cu Arsenal
-a facut meciuri bune cu Slavia, dar norocul nu a fost de partea lor
-a inceput excelent jocul de la Sevilla: primele 5 min FC Sevilla nu a reusit sa treaca de centru.

Concluzie:
1. Steaua joaca mult mai motivata, mai la sacrificiu, meciurile din Champions League, fata de campionat.
2. Meciul de disera ne va arata, speram, o alta fata a echipei Steaua, nu cea aratata in ultimele meciuri din Liga 1 si din Cupa. Ma gandesc la stilul de joc, mai putin la rezultat. Fiindca la urma urmei spectacolul conteaza.

De ce s-a ajuns aici?
1. MM Stoica a plecat
2. Venirea lui Hagi ca antrenor
3. Transferuri destul de modeste
4. Strategia lui Becali de implicare in chestii care nu ar trebui sa-l priveasca, legat de echipa, impunerea de jucatori, si inca o mie si una de chestii.

Live pe internet:
ARSENAL - STEAUA www.sport.ro - miercuri, 12.12.2007, ora 21.45

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu