08 decembrie 2007

Rezultate fotbal Liga 1: etapa 18

Prima etapa din returul campionatului de fotbal, Liga 1, editia 2007-2008:

Sambata, 8.12.2007

UTA - FC Vaslui 1-1
Meci dificil pentru FC Vaslui, care reuseste in extremis egalarea, in min 90. UTA a facut un meci bun si poate ca merita victoria, dar relaxarea prematura a dus la pierderea a doua puncte importante (si aveau si om in plus, din min 70).

Farul Constanta - U Craiova 3-1
Craiovenii au venit sa ia 3 puncte, si au reusit sa conduca la pauza cu 1-0. Farul reuseste insa sa se impuna dupa pauza, reusind 3 goluri intr-o repriza. O revansa meritata, dupa umilinta din tur de la Craiova.

Dinamo - Gloria Buzau 2-0
Meci disputat pe ceata, foarte greu de urmarit la TV. O victorie destul de clara, care poate insemna o revenire a echipei Dinamo in campionat, dupa ce in utlimele 2 meciuri, cu UTA si gloria, a castigat clar. sa nu uitam ca Steaua si Rapid au avut probleme. Si totusi Dinamo e departe de forma de anul trecut.

Duminica, 9.12.2007

Unirea Urziceni - Gloria Bistrita 2-0
A fost suficienta o infrangere cu Dacia Mioveni, cu un Dan Petrescu negru de suparare dupa meci; Unirea si-a revenit rapid, a invins in cupa Steaua, iar acum Gloria Bistrita. Impresionanta atitudinea in teren a lui Mara (o perioada a fost rezerva), care a inteles ca Unirea e o echipa in care nu sunt vedete. Si totul merge bine la Urziceni.

Pandurii - U Cluj 2-2
Derbyul codaselor; din pacate asta a ajuns echipa Pandurii , dupa un start foarte bun de campionat. U Cluj a condus cu 1-0 si a avut penalty, neacordat de arbitru. La faza urmatoare Pandurii a egalat, cu un sut puternic. U Cluj revine, preia conducerea, dar conform traditiei, "reuseste" un autogol in min 90. Pacat, mare pacat.

Poli Iasi - Poli Timisoara 2-1
Rezultata surpriza, dupa un meci extrem de disputat. Se pare ca Poli Timisoara nu are totusi stofa de champions league, ramanand sa lupte pentru un loc in Cupa UEFA. Cat despre Poli Iasi, mi-ar placea sa redevina echipa din campionatele trecute.

Rapid Bucuresti - Dacia Mioveni 3-0
Victorie mai mult decat clara; Rapid a practicat un joc sigur, in timp ce Dacia nu a reusit sa produca surpriza din urma cu cateva zile, din meciul cu Unirea Urziceni. Rapid lupta in continuare pentru un loc in Champions League, poate chiar pentru prima pozitie, fiind momentan pe locul al doilea in clasament.

Ceahlaul Piatra Neamt - Steaua 0-1
Meci castigat de Steaua, care inca nu reuseste sa convinga; 3 puncte importante, obtinute cu ceva emotii, si care mentine Steaua in lupta pentru locul 2. Jocul echipei este totusi departe de pretentiile pe care le au suporterii de la o echipa cu pretentii la Champions League.

CFR Cluj - Otelul Galati 3-1
Victorie clara a echipei CFR Cluj, goluri spectaculoase si senzatia generala ca CFR Cluj isi merita locul. CFR reuseste sa pastreze distanta de 11 p fata de urmaritoare, dar sa nu uitam ca Rapid mai are o restanta, deci se poate apropia la 8 puncte de CFR Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu