06 decembrie 2007

Rezultate Cupa Romaniei la fotbal - optimi

Optimile de finala ale cupei Romaniei la fotbal - rezultate inregistrate:

Gloria Buzau - Poli Timisoara 1-1 / 2-2/ 7-5 dupa lp
Poli pierde din nou in fata Gloriei, dupa ce a pierdut si in campionat. Sa fie oare Poli Timsoara in criza de forma, sau de fapt Gloria Buzau incepe sa arate ca o echipa puternica, mai ales de cand a venit Fane Stoica antrenor.

Jiul Petrosani - CFR Cluj 0-1
CFR Continua cursa si in cupa, in campionat fiind prima candidata la titlu.

Dacia Mioveni - Ceahlaul 3-0
De data asta Ceahlaul a fost invinsa clar, desi in campionat Dacia a avut probleme cu echipa din Piatra Neamt. Se pare ca Dacia trece printr-o perioda buna, din nou antrenorul fiind cel remarcat.

Sanatatea Cluj - Dinamo Bucuresti 0-4
Surpriza nu s-a produs, Dinamo invingand clar, la un scor ce putea fi mult mai categoric.

Poli Iasi - Rapid 0-3
Rapid castiga a doua oara in acest sezon in fata Poli Iasi si echipa se pare ca este pe drumul cel bun, atat in campionat cat si in cupa. Totusi de la Rapid te poti astepta oricand la rezultate surpriza, contraperformante, generate in principal de lipsa de concentrare a jucatorilor in anumite meciuri.

FC Brasov - Otelul Galati 2-2 / 7-6 dupa lovituri de pedeapsa
Meci de mare lupta, in care Otelul a condus cu 2-0 la pauza, fiind egalata si apoi invinsa la penalty-uri. Sacandal in teren, atat Grigoras cat si Razvan Lucescu fiind foarte nervosi, nemultumiti de arbitraj, avand pe rand intentia de a retrage echipele din teren.

Unirea Urziceni - Steaua 2-0
Lacatus: "M-am simtit umilit" O declaratie care spune totul despre neputinta Stelei in acest meci. Unirea a facut un meci foarte bun, la care sincer nu ma asteptam dupa esecul din etapa trecuta in fata Daciei Mioveni. Se pare ca zilele lui Lacatus pe banca tehnica a Stelei sunt numarate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu