03 noiembrie 2006

Dinamo - Besiktas 2-1, victorie cu mult noroc

Besiktas a aratat ca o echipa extrem de sigura si periculoasa, ei reusind sa domine meciul aproape de la un cap la altul.
Pe un teren destul de greu datorita ploii care nu s-a oprit, dinamovistii au adoptat o tactica de aparare, dupa ce au deschis scorul in min 21, prin Cristea.
Turcii au dominat, si-au creat numeroase ocazii dar nu au reusit sa inscrie. La scorul de 0-0, ei au avut un gol anulat pe motiv de off-side, care se pare ca nu a fost, un jocator dinamovist fiind pe linia portii.
Golul egalizator a venit in min 58 (Bobo), dupa care tot Besiktas s-a aflat la carma jocului, dinamovistii lasand senzatia ca sunt depasiti fizic la centrul terenului cat si in duelurile om la om.
In final, in min 87 Claudiu Niculescu reuseste sa obtina un penalty (discutabil, contestat de Tigana dupa meci) pe care tot el il transforma.

1.Dinamo are probleme in fata echipelor care joaca si mai ales in fata unor echipe valoroase. E adevarat ca si in campionat se ivesc probleme (vezi meciul cu Bistrita), dar atata timp cat caludiu Niculescu reuseste sa inscrie, se pare ca totul de termina cu binne.
2.Sa nu uitam ca actuala echipa a lui Dinamo este o echipa in formare, ei jucand in aceasta formula de numai cateva luni. Exista o presiune de la toata miscarea fotbalistica aspra dinamovistilor in obtinerea unor performante la nivel european.
Sa nu uitam totusi ca echipa a fost construita peste noapte, si parcursul bun din campionat nu o obliga in UEFA...unde, sa recunoastem, se joaca alt fotbal decat in campionat.

Victorie foarte importanta, dar Dinamo nu a convins deloc. poate ca a prins si o echipa besiktas intr-o zi f buna, poate ca si arbitrul i-a ajutat, poate ca, la acest moment, Dinamo atata poate.
Si nu in ultimul rand, Dinamo a mai avut probleme pe astfel de terenuri, imbibate de apa, in meciul din preliminarii cu israelienii.

In celalalt meci al grupei:
Tottenham - Club Brugge 3-1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu