15 noiembrie 2006

Spania - Romania, meci amical de fotbal

Miercuri, 15.11.2006, va avea loc un meci amical de fotbal intre reprezentativele Spaniei si Romaniei. Meciul va fi transmis la TVR 1 in direct, de la ora 23.00.
Alt meci amical transmis la tv:
Olanda - Anglia ora 21.00, la TV Sport.

Spania va juca impotriva nationalei Romaniei..doua echipe care nu au inceput prea bine campania de calificare la Euro 2008.
Daca Romania a dezamagit mai mult prin joc (vezi meciul cu Albania)si ceva mai putin prin rezultate (vezi meciul cu Bulgaria, 2-2 la Constanta), in schimb nationala Spaniei a avut un start de preliminarii dezastruos:

Irlanda de Nord - Spania 3-2 (6 septembrie 2006) vezi comentariu
Suedia - Spania 2-0 ( 7 octombrie 2006) vezi comentariu

Cat despre Piturca si strategia de alcatuire a lotului, nimic de comentat, fiindca ar fi prea multe de spus si nu s-ar ajunge la nici un rezultat. Sa vedem ce va juca nationala Romaniei in acest meci, in aceasta seara, de la ora 23.00, pe TVR 1, si sa ne gandim la spectacolul fotbalistic de saptamana viitore, cu o etapa in Liga 1 destul de interesanta si meciuri in Champions League si UEFA pentru echipele romanesti.


PS Avem sanse la calificare? Evident ca da, dar mai trebuie sa si jucam ceva...
Stau si ma gandesc ca sunt si echipe care stau mai slab decat noi: vezi Spania, cu 2 infrangeri dupa 3 meciuri in preliminariile EURO 2008.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu