29 noiembrie 2006

Dinamo si Rapid joaca astazi si maine in UEFA

Doua zile importante pentru viitorul fotbalului romanesc pe plan international in acest sezon. Astazi si maine se vor clarifica in mare parte unele lucruri in privinta calificarii echipelor Dinamo si Rapid in primavara UEFA.

Dinamo:
-are sanse mari de calficare si la infrangere; daca Besiktas si Bruges termina la egalitate, atunci Dinamo este aproape calificata, lucrurile complicandu-se numai daca Besiktas castiga in ultima etapa la Leverkusen, dinamovistii fiind obligati sa faca cel putin egal in ultimul meci cu Tottenham.
-daca fac egal, cu 5 puncte vor termina grupa pe locul al doilea, sau pe locul 3, daca Besiktas va castiga ultimele 2 meciuri, iar Dinamo va pierde la Tottenham.

Rapid:
-din pacate, Rapid este calificata numai la victorie;
-la meci egal, mai sunt sanse, dar totul tine de celelalte rezultate, sa fie cat mai multe egaluri, mi-e greu sa fac un calcul exact.
-la infrangere, va parasi cupa UEFA, ceea ce le va permite sa se concentreze mai mult in campionat si eventual sa treaca pe locul 2, sau chiar pe 1, daca Dinamo va face pasi gresiti in retur.

Meciurile sunt transmise la tv astfel:
Dinamo - Leverkusen: miercuri, ora 21,45, pe TVR1
Panathinaikos - Rapid: joi, ora 21,45, pe PRIMA TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu