24 noiembrie 2006

FC Bruges - Dinamo Bucuresti 1-1

Dinamo a reusit la Bruges ceea ce nici un suporter dinamovist nu ar fi sperat, dupa ultimele evolutii ale dinamovistilor in campionat si dupa meciul de acasa cu Besiktas din cupa UEFA.

Dinamo a reusit sa deschida scorul in prima repriza prin Claudiu Niculescu, la o centrare a lui Pulhac de pe linia de fund a terenului. Bruges a avut 2 ocazii favorabile in care mingea a intalnit bara, la doua suturi din afara careului. Sansa pentru Dinamo la aceste suturi, la al doilea portarul Gaev gresind, migea sutata de un forbalist belgian trecand pe sub portarul roman si lovind bara portii.

Repriza a doua nu a adus nimic nou in atacul belgienilor. Golul a venit pe o greseala de marcaj a lui Galamaz: la un corner, acesta l-a "marcat" prea insistent pe unul din fotbalistii belgieni fara minge, si arbitrul a dictat lovitura de pedeapsa, transformata fara probleme.

Cu toate ca ne asteptam la ce poate fi mai rau, Dinamo insista in atac si domina finalul meciului, pe fondul caderii fizice a echipe adverse. Claudiu Niculescu rateaza o mare ocazie singur cu portarul, iar in min 95 acelasi jucator trimite cu capulputin pe langa poarta.

O echipa Dinamo total schimbata in bine, care a facut unul din cele mai bune meciuri din cupa UEFA din acest an. Si sa nu uitam un aspect important: 7 jucatori au lipsit din lotul echipei Dinamo, datorita accidentarilor sau suspendarilor.

Sanse de calificare:
-un egal in meciul cu Leverkusen de acasa este suficient.
-chiar si cu acest punctaj, prin jocul rezultatelor, Dinamo se poate califica, in anumite conditii: Besiktas sa faca egal cu Bruges si cu Leverkusen; Besiktas sa bata Bruges si sa piarda cu Leverkusen.

In alt meci din grupa:
Bayer Leverkusen - Tottenham Hotspour 0-1
(un rezultat care avantajeaza echipa dinamovista)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu