28 noiembrie 2006

Liga 1 la sfarsitul turului - analiza Dinamo

Turul campionatului s-a incheiat, dar sezonul de toamna continua cu inca 2 etape din retur si meciurile echipelor Dinamo, Rapid si Steaua in cupele europene.
A fost un tur foarte disputat, cu multe rezultate surpriza si multe echipe care au dezamagit sau care si-au depasit cota de la inceputul campionatului.
Incerc sa analizez jocul echipelor incepand cu Dinamo:

Dinamo a reusit un parcurs neasteptat de bun. Totusi ei sunt banuiti de motivarea jucatorilor de la Poli Iasi, care au jucat transant cu Steaua si Rapid (declaratii Bilba), in timp ce cu Dinamo nu au jucat nimic.
Dinamo a facut meciuri bune, dar si meciuri slabe in care au castigat cu noroc. Au avut caderi exact dupa meciul cu Poli Iasi din campionat, sa nu spun ca nici la Bistrita, cu o etapa inainte nu a jucat nemaipomenit.
Au urmat 4 meciuri dezamagitoare: cu Besiktas, CFR Cluj, Unirea Urziceni, si cu Pandurii in cupa. Gigi Becali a inceput sa spere, dar pentru moment, pentru ca nici Steaua nu a reusit sa castige, atunci cand Dinamo a facut pasi gresiti.
Totusi ultima impresie lasata de echipa Dinamo este extrem de placuta. Dinamo a reusit sa faca la Bruges un meci extrem de bun, cu un prim 11 in care au evoluat multe rezerve. Felicitari si bafta in meciul de miercuri, cu Leverkusen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu