29 noiembrie 2006

Dinamo - Bayer Leverkusen 1-0, calificata in cupa UEFA

Dinamo a reusit sa se califice in primavara UEFA, exact asa cum si-au propus, sa fie calificati inainte de cel mai greu meci din grupa, in deplasare, cu Tottenham. Putini au crezut totusi ca Dinamo se va califica intr-o maniera destul de clara, mai ales dupa primul meci din grupa, cand au avut mari probleme cu Besiktas.

Dinamo a fost condusa prin golul inscris la o faza fixa de Barbarez, in min. 22. printr-o lovitura cu capul. Se pare ca Gaev a gresit destul de grav la aceasta faza. Dinamo a reusit sa inscrie pentru 1-1 inmin 37, prin Claudiu Niculescu, cu un sut din afara careului, devita de un fundas advers.

Repriza a doua a fost dominata clar de Dinamo, care a resuit sa inscrie golul victoriei in min 74, tot prin Claudiu Niculescu, la o faza creata de Ganea. Pe final nemtii au atacat supranumeric poarta dinamovista, nereusind insa sa creeze ocazii clare de gol. O victorie absolut meritata a echipe Dinamo, o noua fata a echipei, dupa caderea de moment din campionat (Cluj, Pandurii, Urziceni), cand toate contracandidatele se asteptau ca acestia sa-si continue evolutiile slabe.

Joi, ore 21,45, pe PRIMA TV: Panathinaikos - Rapid.

In alt meci din grupa:
Besiktas - Club Brugge 2-1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu