21 noiembrie 2006

Steaua - Dinamo Kiev 1-1, calificare in cupa UEFA

Steaua a reusit sa se califice in primavara UEFA, pentru al treilea an consecutiv, reusind un rezultat bun, dar nu si un meci la fel de bun. Trebuie sa recunoastem ca, in ciuda performantei reusite de Steaua, jocul echipei a avut de suferit, exceptie facand golul spectaculos inscris de Dica.
O evolutie ceva mai modesta a Stelei, in nota evolutiilor recente din campionat, destul de neconvingatoare, dar ceva mai bun dupa pauza, cand erau deja condusi cu 1-0. Dupa pauza a intrat in teren si Mirel Radoi. Coincidenta sau nu, golul egalizator al Stelei a venit dupa introducerea lui Radoi in teren, Cernat reusind sa deschida scorul pentru Dinamo Kiev in min 29 din lovitura libera.
De remarcat ca arbitrajul a fost favorabil Stelei, celor de la Dinamo Kiev anulandu-li-se un gol valabil pe motiv de off-side, la scorul de 1-1. Sperante pentru un parcurs cat mai lung in primavara UEFA ar fi, dar Steaua trebuie sa-si revina si sa joace altceva in primavara, pentru ca, numai cu sclipirile lui Dica nu se pot obtine calificari in tururile superioare ale cupei UEFA.

Alte rezultate in Champions Legue:

Grupa E
Steaua - Dinamo Kiev 1-1
Real Madrid - Olympique Lyon 2-2

Grupa F
Benfica Lisabona - FC Copenhaga 3-1
Celtic Glasgow - Manchester United 1-0

Grupa G
TSKA Moscova - Benfica Lisabona 0-2
Arsenal Londra - Hamburger SV 3-1

Grupa H
AEK Atena - AC Milan 1-0
Lille - Anderlecht 2-2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu