01 noiembrie 2006

Real Madrid -Steaua astazi la 21.45 pe PROTV

Meciul retur pare sa fie ceva mai putin tensionat decat cel de acum 2 saptamani. Suporterii romani s-au convins ca intre o echipa de top din Champions league si Steaua este inca o diferenta destul de mare: Ca valori individuale, ca lot, ca joc de echipa, conditii de pregatire, salarii jucatori, etc.

Prin prisma echipelor aliniate in teren, daca suntem realisti, nu vedem cum Real Madrid ar putea rata victoria. Steaua poate obtine un rezultat pozitiv numai printr-o minune, asa cum sustine patronul stelei, Gigi Becali.

Mai mult: Steaua va alinia o echipa fara multi titulari, inca speriata de forta echipelor mari gen Real sau Lyon. Suporterii stelisti sau romani de pretutindeni asteapta in meciul de diseara o alta fata a Stelei, un joc ceva mai agresiv si mai curajos, o rautate in joc, ceea ce le-a lipsit in ultimele jocuri din champions league. Si nu in ultimul rand, eclipsa de forma prin care trec jucatorii Stelei dupa ce au castigat 120.000 de dolari sau euro, dupa calificarea in grupe si victoria de la Kiev.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu