02 noiembrie 2006

Real Madrid -Steaua 1-0 Felicitari Steaua pentru spectacol!

Steaua a jucat fotbal!
Spre deosebire de ultimele 2 meciuri din Champions League, cand Steaua apoape nici nu a contat in atac, in meciul de pe santiago bernabeu ei au lasat o impresie frumoasa prin joc si determinare.
Steaua a reusit sa domine prima repriza, reusind in acelasi timp sa inchida culoarele atacantilor adversi; iar cand a aparut o mare ocazie a madrilenilor, Cernea a fost senzational.
In repriza a doua Real Madrid intra mai motivata pe teren si reuseste sa isi creeze cateva ocazii foarte mari, din fericire ratate.
Cu putina sansa, meciul se putea termina 0-0, insa, in min. 70, Nicolita trimite o pasa spre poarta, fara sa se uita ca portarul este iesit in lateral si inscrie imparabil in poarta goala. Un gol stupid, nemeritat. Cateva minute mai tarziu, in urma unui contraatac madrilenii obtin un penalty, din fericire ratat de Van Nistelroy.

Un meci excelent al Stelei prin prisma daruirii, puterii de lupta si organizarii jocului.
Un meci in care Steaua a dominat prima repriza dar nu a reusit sa inscrie, neavand atacanti de clasa si nici ocazii foarte mari.
Pe ansamblu un meci bun al Stelei, in care Real si-a creat cele mai mari ocazii, dar, datorita ratarilor imense, nu a reusit sa castige decat prin autogolul lui Nicolita.
Felicitari Steaua! Intr-adevar, se poate juca si fotbal, chiar impotriva lui Real, chiar pe Santiago Bernabeu. Singura diferenta in meci o constituie, ca intodeauna, valoarea individuala a jucatorilor, si poate lipsa unui om de gol pentru Steaua.

Lyon - Dinamo Kiev 1-0
Puteau castiga mult mai clar cei de la Lyon (au ratat ocazii imense, singuri cu poartarul), puteau termina la egalitate, Dinamo Kiev reusind sa aiba doua ocazii foarte clare de a marca.
In comparatie cu meciul de la Madrid, putem spune ca Dinamo Kiev a aratat ca o echipa ceva mai periculoasa la Lyon decat Steaua la Madrid. Evident, lotul celor de la Kiev este mai valoros ca si individualitati fata de cel al Stelei.
Se anunta un meci foarte dificil Steaua -Dinamo Kiev peste 3 saptamani. Un egal este suficient pentru ca Steaua sa se califice in cupa UEFA. O infrangere nu este chiar buna pentru Steaua, in conditiile in care Dinamo Kiev poate face un meci bun in ultima etapa cu Real Madrid acasa, in timp ce Steaua va juca in deplasare cu Lyon.
Steaua va trebuisa joace ca la Madrid daca va dori sa obtina un rezultat bun. Daca va juca in aparare are toate sansele sa faca un meci gen celor de acasa cu Real si Lyon - fara fotbal, fara spectacol, si in plus rezultatul final dezastruos.
Olaroiu trebuie sa inteleaga ca meciurile trebuie jucate deschis, agresiv, nu in aparare si cu teama.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu