30 septembrie 2008

Fiorentina - Steaua 0-0

Steaua obtine un punct important cu Fiorentina si, cu putin noroc, putea chiar castiga! Pacat.

Meci foarte dificil pentru Steaua in primele 20 de minute, cand practic Fiorentina a atacat continuu, fara ca stelistii sa reuseasca mai nimic in atac.
Insa jocul se mai echilibreaza dupa min 20, si, in timp ce Fiorentina slabeste presiunea si ocaziile la poarta Stelei dispar, Steaua resueste sa-si creeze 3 ocazii mari de gol, prin Semedo.

Repriza a doua incepe cu o mare ocazie a Stelei care a iesit de la cabine ceva mai decisa sa joace mai mult in atac. Insa Fiorentina continua sa preseze in atac, fara sa isi creeze ocazii clare.
Steaua se apara si asteapta ocazii favorabile de contraatac. In min 64 Mutu are o mare ocazie de gol, la o lovitura libera, mingea lovind bara.
Fiorentina continua sa domine, dar fara sa fie periculoasa. In min 78 Steaua are 2 ocazii incredibile de gol, prin Semedo si Szekely!!!

Bayern - Olympique Lyon 1-1
Toate echipele raman cu sanse de calificare, dar Steaua avea nevoie de victorie in acest meci. Era foarte important sa castige cu Fiorentina, dar si un egal o mentine in cursa pentru calificare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu