16 septembrie 2008

Super victorie: AS Roma - CFR Cluj 1-2

Partida fantastica facuta de CFR Cluj in deplasare, la AS Roma.
AS Roma incepe meciul bine, domina jocul, are 2 ocazii clare de gol, dupa care vine si golul, la o minge pierduta aiurea: centrare si gol foarte frumos Panucci. Era min 17 si se parea ca CFR Cluj va avea o soarta trista si va incasa multe goluri.
Nu a fost asa: CFR nu acuza socul golului primit, si revine incet, reusind sa echilibreze jocul si sa avanseze cate putin in terenul advers. Si apare si golul, unul de-a dreptul splendid: la o combinatie Trica - Culio, ultimul reuseste egalarea, in min 27.
CFR continua sa se apere grupat, si incearca sa exploateze spatiile libere, pe contraatac. Vine si golul 2, acelasi Culio fiind autor, cu un sut puternic din careu.
Mai mult, CFR Cluj reuseste sa controleze jocul si sa-si creeze si alte ocazii, inclusiv o bara prn Peralta.

CFR Cluj a jucat de un mod de-a dreptul entuziasmant, reusind o victorie clara, absolut meritata. Victoria din aceasta seara nu este una intamplatoare, Clujul a controlat tactic jocul, nelasand echipei adverse sansa de a-si crea oczaii.

CFR Cluj a aratat ca o echipa mare, in ciuda faptului ca in campionat nu a aratat mare lucru.
CFR Cluj a reusit ceea ce Steaua inca nu a reusit pana acum in Champions League.
CFR Cluj a reusit sa intoarca rezultatul in deplasare, pe terenul AS Roma, lucru greu de imaginat a fi posibil pentru o echipa romaneasca.

De acum inainte, fanii echipei AS Roma vor invata numele echipei noastre, despre care s-a facut mult haz inainte de meci.

Felicitari CFR Cluj, astazi ati aratat ca o echipa mare, in afara de primele 15 minute!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu