18 septembrie 2008

Rezultate Cupa UEFA - 18.09.2008

Rezultate imprevizibile pentru echipele romanesti in primul meci din Cupa UEFA. Surprize placute facute de echipele debutante: Fc Vaslui si Unirea Urziceni. Dezamagitoare prestatia Rapidului si a lui Dinamo.

Wolfsburg - Rapid 1-0
Victorie mult mai clara decat arata scorul: Wolfsburg a avut foarte multe ocazii, dar Pardo a aparat senzational. Pe de alta parte, Rapid nu a realizat nici o faza periculoasa la poarta adversa. Rapid obtine un rezultat excelent dupa aspectul general al jocului si numarul de ocazii.
Se anunta un meci foarte greu in retur, Wolfsburg fiind foarte puternica.

Hamburg - Unirea Urziceni 0-0
Un egal senzational, in fata unei echipe Hamburg ceva mai in forma ca Bayern Munchen. Unirea a reusit sa demonstreze inca o data ca nu degeaba este pe primul loc in Liga 1, obtinand un rezultat incredibil. Calificarea insa este dificila, chiar si dupa acest scor bun in deplasare.

Sparta Praga - FC Vaslui 0-0
Inca o surpriza placuta: remiza obtinuta de FC Vaslui in fata unui adversar puternic, Sparta Praga venind din preliminariile Ch League. E adevarat, Sparta Praga a dominat jocul, dar, dupa o rezistenta eroica, FC Vaslui obtine un rezultat ce le da sperante de calificare.

NEC Nijmegen - Dinamo Bucuresti 1-0
Dinamo nu a reusit mai mult, in meciul cu un adversar cotat cu sansa a doua. Putea fi si 1-1, putea fi si 2-0. Dupa primirea golului Dinamo alearga dupa egalare, are cateva ocazii, dar si NEC are cateva ocazii foarte clare. Calificarea se joaca in meciul retur de la Bucuresti, NEC fiind totusi o echipa accesibila.. cu conditia sa joace si Dinamo ceva.

Poli Timisoara - Partizan Belgrad 1-2
Ma asteptam ca Poli sa aiba meci greu cu Partizan, dar sincer nu ma asteptam la o infrangere pe teren propriu. Calificarea este aproape compromisa, Timisoara avand nevoie de un 2-0 in deplasare...putin probabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu