21 septembrie 2008

Liga 1 fotbal: etapa a opta

Liga 1 continua cu etapa a opta, dupa meciurile din cupele europene. Iata progrmarea meciurilor din etapa 8, precum si rezultatele inregistrate.
-Gloria Buzau si CS Otopeni obtin primele puncte in acest campionat.

Sambata, 20.09.2008

Otelul - Gloria Bistrita 1-0
Victorie meritata a Otelului, dupa un joc totusi ceva mai slab. Gloria trece pe langa egalare in min 90, cand Hora trimite in bara. Sabau - nemultumit de prestatia lui Tatarusanu, care a gresit din nou la gol.

FC Arges - Gloria Buzau 1-1
Remiza in extremis pt Fc Arges, care egaleaza in min 91, dupa ce Fallardo a deschis scorul cu un sut de senzatie, in min 72.

Pandurii Tg Jiu - CS Otopeni 1-1
Primul punct obtinut de CS Otopeni in campionat, intr-un joc cu multe greseli de arbitraj.

Duminica, 21.09.2008

FC Timisoara - FC Vaslui 3-1
Al doilea meci consecutiv pierdut de FC vaslui dupa ce a reusit sa deschida scorul. Fc Tmisoara obtine o victorie meritata, dupa dezamagirea din cupa UEFA.

Steaua - Gaz Metan Medias 4-0
Victorie fara probleme, chiar la scor, pentru Steaua. Este pentru prima data dupa mult timp cand Steaua face un meci bun in campionat dupa un meci in Champions League.

CFR Cluj - Farul 3-0
CFR Cluj venea dupa un meci senzational in ch league. In meciul cu Farul CFR a jucat bine, fiind mult schimbata fata de evolutiile anterioare din campionat. De data aceasta vedeta echipei a fost Yssouf kone, care a marcat 2 golri. Urmeaza un meci derby, CFR - Steaua.

Luni, 22.09.2008

FC Brasov - Rapid 0-0
Un meci anost, fara realizari deosebite in atac. Desi Rapid a avut om in plus in teren in ultimele 20 de minute, acestia nu au fost capabili sa forteze victoria. Rapid este deja in criza, dupa inca un rezultat slab. Sa nu uitam de investitiile masive din vara...

Unirea Urziceni - U Craiova 1-2
Condusi cu 1-0 din min 11, craiovenii au rusit sa intoarca rezultatul, in urma unui meci foarte spectaculos, la care au participat ambele echipe. Ultimele 20 de minute poarta craioveana a fost asediata, fara succes insa. Astfel Unirea coboara in clasament pe locul al doilea.

Dinamo - Poli Iasi 2-0
O prima repriza slaba pentru Dinamo, urmata de un joc bun in a doua repriza. Dinamo a ajuns pe primul loc, la egalitate de puncte cu Steaua, totusi jocul echipei nu impresioneaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu