18 septembrie 2008

Steaua - Bayern Munchen 0-1

Steaua a avut sansa unui meci egal, insa a avut ghinion, avand 3 bare din cele cateva ocazii periculoase create, in special in repriza a doua.
Steaua a avut noroc cu Zapata, in special in prima repriza, cadn bayern, in afara golului, a vut alte mari ocazii de gol.

Bayern a dominat clar prima repriza
Steaua nu s-a vazut deloc in prima repriza, desi juca pe teren propriu. Bayern a dominat clar jocul, a marcat in min 15, si a reusit faze foarte periculoase la poarta Stelei. Daca scorul s-a limitat la 0-1, meritul ii apartine exclusiv lui Zapata.

Steaua revine in repriza a doua
Dupa pauza Steaua reuseste sa echilibreze jocul, sa detina posesia, in timp ce Bayern face pasul inapoi, reusind sa conserve rezultatul. O greseala care putea sa-i coste: Steaua a avut ocazii clare de gol, 2 bare, dar ghinionul i-a privat de un rezultat de egalitate.

Diferenta de valoare intre Bayern si Steaua
Asta e situatia: nu ne putem compara inca cu echipele de top din Europa. Bayern a aratat ca o echipa totusi superioara Stelei, cu toate ca meciul se putea incheia la egalitate. In ansamblu victoria lui Bayern este meritata, totusi, cu putina sansa, meciul se putea incheia la egalitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu