27 septembrie 2008

Rezultate etapa a noua, liga 1 de fotbal

Vineri, 26.09.2008

Gloria Bistrita - Dinamo 1-2
Ca de fiecare data, fara sa impresioneze in mod deosebit, Dinamo castiga si se instaleaza pe primul loc in clasament. Gloria Bistrita a facut din nou un meci slab, Tatarusanu avand din nou interventii modeste.

Poli Iasi - Poli Timisoara 0-2
Doar cele 6 puncte de penalizare i-au privat pe timisoreni de primul loc in clasament, aflati acum, cu 16 puncte, pe locul al patrulea. Poli Iasi incepe sa aiba probleme in lupta pentru retrogradare.

CFR Cluj - Steaua 1-1
Un meci de mare lupta, cu faze de poarta putine. Steaua a deschis scorul repede, in min 11, prin Dayro Moreno, care a reluat din voleu o centrare a lui Arthuro. CFR domina si reuseste sa egaleze pana la pauza. Pe final, ambele echipe par multumite cu rezulttul de pe tabela.

Sambata, 27.09.2008

U Craiova - FC Brasov 0-0
Un meci spectaculos, deschis, dupa care Razvan lucescu se declara foarte nemultumit de rezultat, brasovenii "reusind" sa rateze cateva ocazii foarte clare de gol. Dupa aspectul jocului, 2 puncte pierdute de FC Brasov (insa si Craiova putea da lovitura).

FC Vaslui - Unirea Urziceni 0-2
Derby-ul candidatelor la grupele UEFA a fost castigat de Unirea Urziceni, care a reusit sa conduca din min 13, prin gol lui Bilasco. Unirea reuseste sa se apere grupat si sa loveasca pe contre, dar rateaza din pozitii foarte clare. Pe final, in min 90 vine si al doilea gol.

Farul - Otelul Galati 1-1
Gol senzational , sut al lui Vitaic de la 60 metri, prin care Otelul a reusit egalarea. O prima repriza foarte slaba a otelului si o a doua repriza buna, in care otelul putea chiar castiga.
Grigoras: "ma pregateam sa-l injur pe Vitaic cand am vazut ca a tras..."

Duminica, 28.09.2007

Gloria Buzau - Pandurii Tg Jiu 0-1
Victorie importanta a pandurilor, prima cu Sorin Cartu ca antrenor. Gloria de afunda si mai mult si ramane fara victorie in acest campionat, dar nu e totul pierdut.

CS Otopeni - Gaz Metan Medias 2-0
Prima victorie pt CS Otopeni in acest campionat. Gaz Metan nu a mai reusit jocul bun din meciul cu Steaua si a cedat pe final de meci. Probabil aceasta victorie va da incredere jucatorilor din Otopeni in urmatoarele jocuri.

Rapid - FC Arges 1-3
Incredibil dar adevarat: de cam mult timp Rapid nu mai stie ce e victoria! Mai mult: este umilita pe teren propriu si primeste 3 goluri de la o echipa fara pretentii...cu ajutorul lui Pardo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu