12 septembrie 2008

Fotbal liga 1 etapa 7

Liga 1 de fotbal revine dupa 2 saptamani de fotbal in grupele de calificare la campionatul mondial. Dupa meciurile slabe ale nationalei, urmeaza o saptamana extrem de bogata in meciuri de fotbal, inclusiv meciuri in cupele europene.
Rezultate si meciuri in liga 1 de fotbal, etapa a saptea:

Vineri 12.09.2008:

Gloria Bistrita - CFR Cluj 1-2

Bistrita a condus cu 1-0, dar CFR a reusit sa inscrie de 2 ori si sa castige in urma a 2 greseli ale apararii bistritene. O vicorie meritata, clujenii fiind superiori, avand si 2 bare. Totusi CFR nu arata a echipa de champions league. Vom vedea miercuri...

FC Otopeni - FC Arges 1-2
Deja sunt 7 meciuri fara punct castigat, cu toate ca FC Otopeni nu a inceput rau meciul. Totusi FC Arges reuseste sa se desprinda la 2-0. Final incins, cu FC Arges aparand rezultatul (Fc Otopeni a redus din handicap in min 66). Deja retrogradata??

Sambata 13.09.2008:

U Craiova - FC Timisoara 1-3
O partida senzationala, cu o evolurie incredibila a scorului: 1-0 pentru U Craiova in min 80, 3 goluri pentru Poli in ultimele 10 minute. Un meci de senzatie, cu o revenire spectaculoasa a timisorenilor pe final de meci, ceea ce nu li se prea intampla la jocurile in deplasare.

FC Vaslui - Dinamo Bucuresti 1-2
Dinamo castiga in minutele de prelungiri, cand nimeni nu se mai astepta ca se va mai intampla ceva: a inscris Bratu, in min 92. Fc Vaslui a jucat bine, a condus la pauza cu 1-0, dar...asta e situatia.

Rapid - Unirea Urziceni 1-2
Rapid are probleme, daca vrea sa castige titlul: 3 infrangeri in 7 etape sunt cam multe. Unirea Urziceni a aratat ca o echipa solida, stiind sa se apere exact si sa contraatace periculos. Felicitari Dan Petrescu!

Farul - Steaua 1-4
In sfarsit Steaua reueste sa castige un meci intr-o maniera clara, fara emotii. Omul meciului a ost fara indoiala Semedo, autorul primului gol si coautor la alte 2 goluri. Poate ca aceasta a fost cheia succesului Stelei: prezenta lui Semedo in primul unsprezece.

Duminica 14.09.2008

Gaz Metan - Pandurii Tg Jiu 2-1
Gaz Metan obtine o victorie importanta in fata unei contracandidate la retrogradare, Pandurii Tg Jiu, desi au fost condusi cu 1-0.

Poli Iasi - Otelul Galati 2-1
Prima victorie in campionat pentru Poli Iasi, dupa ce Otelul a evoluat o repriza cu om in minus - Nogo a primit rosu in min 45, la un fault in careu, fault care a dus la penalty si deschiderea scorului. Galatenii revin pe final de meci, inscriu in min 85, dar nu reusesc egalarea.

Gloria Buzau - FC Brasov 0-2
Joc modest al Gloriei, victorie logica si meritata pt FC Brasov, care acumuleaza 13 puncte dupa 7 etape, urca in clasament pe un neasteptat loc 5, inaintea CFR-ului si Rapidului.Insa pt Fc Brasov nu au inceput meciurile grele, exceptand cel cu Steaua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu