29 septembrie 2008

Rapid in criza

Dupa inca o infrangere in campionat, Rapid a devenit marea dezamagire a acestui inceput de campionat. Rapid nu a reusit decat 4 victorii, 1 egal si 4 infrangeri in acest inceput de campionat, cam putin pentru pretentiile si lotul pe care-l are.
Sa nu uitam ca aceeasi echipa a reusit sa castige cu Dinamo si CFR Cluj.

Peseiro - obligat sa califice echipa cu Wolfsburg
Se pare ca Peseiro a primit un ultimatum, sa castige si sa califice echipa in grupele UEFA, un obiectiv deosebit de dificil, deoarece joi va intalni Wolfsburg, o echipa foarte incomoda.

Peseiro anunta ca, in caz de necalificare, va pleca singur. In ce conditii? Se pare ca clauza de reziliere ii obliga pe patronii rapidisti la plata integrala a contractului pe 2 ani, aprox 2 milioane de dolari.
Cat despre calificarea cu Wolfsburg...Rapid trebuie sa bata la 2 goluri diferenta, iar Wolfsburg nu este o echipa oarecare. Vom vedea ce va fi joi, in meciul retur.

PS sa nu uitam ca Rapid a facut si meciuri bune in acest campionat: a invins Dinamo si CFR Cluj, deci lot are. Mai trebuie sa aiba si un antrenor consecvent, care sa nu schimbe foarte mult de la meci la meci.
Asa a facut si Andone la CFR Cluj si astfel a reusit sa dea echipa peste cap.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu