19 septembrie 2008

NEC Nimegen - Dinamo 1-0

1. Infranagere rusinoasa, nu atat datorita scorului (diferenta putea fi mai mare), ci prin exprimarea in teren. Dinamo venea dupa un rezultat bun la Vaslui, dar "mincinos", dupa cum remarca antrenorul Viorel Hizo. Si s-a vazut aseara: FC Vaslui a facut un joc f bun cu o echipa puternica in timp ce Dinamo n-a jucat mai nimic.
2. Dinamo a avut ceva noroc in acest inceput de campionat si a obtinut rezultate peste valoarea jocului, dar au fost impinsi in fata de presa si de sefi (dl Turcu si dl Borcea), si poate si de rezultatele obtinute in campionat. S-au amagit cu rezultatele obtinute, fara sa vada ca jocul echipei sufera si pot fi probleme in meciul cu NEC. Asera norocul nu le-a mai suras.
3. Incidente grave: galeria dinamovista a aruncat in teren cu o torta si cu cateva torte in galeria olandeza, au rupt scaune, etc, existand temerea ca echipa sa fie suspendata de UEFA.

Vezi golul victoriei in partida NEC Nijmegen - Dinamo 1-0:



Concluzie:
-NEC Nijmegen poate fi invinsa in meciul retur, dar scorul de 1-0 este periculos.
-desi au fost avertizati, fotbalistii dinamovisti au intrat relaxati pe teren. Mai grav este ca nu si-au revenit deloc pana la sfarsitul meciului.
-Dinamo are cele mai mari sanse de calificare inmeciul retur, insa marile rezultate le-au facut Unirea Urziceni si Fc Vaslui.
Sa nu ne mai amagim, echipele din provincie au dat o lectie celor din Bucuresti in acest prim meci din Cupa UEFA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu