20 octombrie 2008

Criza la Steaua

Dupa infrangerea cu Otelul Galati, in care Steaua nu a jucat tocmai rau, dar a avut ghinion in atac (2 bare), cat si in aparare, unde Zapata a gresit grav la ambele goluri galatene, a izbucnit un mic scandal intre patron si jucatori.
Criza din vestiarul Stelei apare intr-un moment in care Steaua avea nevoie de mai multa liniste, in vederea importantului meci cu Lyon.

Gigi Becali schimba sistemul de premiere la Steaua
Suparat pe rezultatele modeste din campionat, stelistii vor fi penalizati la fiecare infrangere cu 3000 de euro, la egal cu 2000 de euro, si vor fi premiati cu 3000 de euro la victorie.
Astfel jucatorii nu vor mai castiga foarte multi bani din prime, decat daca vor avea un parcurs excelent in campionat.

Becali - s-a saturat sa aibe probleme cu DNA-ul
Deja dlui Becali i s-a luat sa tot repare ce au stricat jucatorii in tur, si sa intevina in retur, motivand echipele adverse, pentru ca Steaua sa nu rateze un loc calificant in Champions League. Gigi considera ca numai jucatorii si rezultatele slabe obtinute sunt de vina.

Neaga - trimis la echipa a doua
Rica Neaga a facut scandal ca este furat la bani si a fost trimis la echipa a doua. Din iarna este liber sa plece de la Steaua, pentru 200.00 de dolari. Si alti jucatori vor fi pusi pe lista de transferuri.

Asadar, atmosfera nu tocmai propice unei mari performante, in meciul cu Lyon de marti. Sa speram ca Steaua isi va depasi conditia, va reusi un meci de exceptie si un reuzltat excelent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu