08 octombrie 2008

Romania - Franta, live pe Antena1

Cel mai important meci al nationalei de fotbal a Romaniei, meciul cu Franta de sambata este intens mediatizat, si va fi transmis sambata, dela ora 21,45 pe postl tv Antena 1.

Romania - Franta, meci important dar nu decisiv
Parerile sunt impartite:
-majoritatea considera ca, dupa infrangerea cu Lituania, numai o victorie in meciul cu Franta ne mentine in cursa pentru calificare.
-si un egal ne mentine teoretic in cursa, dar cu 5 puncte pierdute pe teren propriu, este greu de crezut ca ne vom putea califica.

Multi titulari absenti la meciul cu Franta
Radoi si Nicolita sunt accidentati si nu vor putea juca, Contra nu joaca, neavand meciuri in picioare dupa o accidentare, Ghionea este suspendat, etc.

Revine Mutu
Absent in primele meciuri, Adi Mutu va fi titular, ceea ce poate fi un lucru bun. S-a vazut in meciul cu Lituania ce inseamna sa joci fara Mutu. Totusi Mutu nu este in cea mai buna forma ...

Ce tactica va aborda Piturca
Si aici parerile sunt impartite:
-unii sustin ca a ataca cu Franta insemana infrangere sigura.
-altii, ceva mai optimisti, sustin ca trebuie jucat deschis, pe cartea atacului.
-probabil se va juca ca si pana acum: aparare supranumerica si contraatac.

Franta este favorita
Toti vad ranta favorita: Jucatori, antrenori, microbisti. Nu mai este entuziasmul din trecut, cand consideram ca putem face fata pricarei echipe din lume. Dupa dezastrul din meciul cu Lituania toti sunt moderati si realisti in declaratii.

Sambata, 11.10.2008 - ora 20,45:

Romania - Franta, live pe Antena1


Meciul va incepe la ora 21.45, dar studioul sportiv, cu ultimele stiri din cele 2 tabere, se va deschide de la ora 20.30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu