17 octombrie 2008

Fotbal Liga1: rezultate etapa 11

Dupa meciul Romaniei cu Franta si etapa din Cupa Romaniei, Liga 1 revine cu o etapa in care capul de afis il detine meciul derby dintre CFR Cluj si Dinamo.

Vineri, 17.10.2008

Otelul Galati - Steaua 2-0
Fotbalistii Otelului au avertizat ca joaca la castig, dar victoria a fost posibila exclusiv cu ajutorul greselilor grave ale portarului Zapata.

Gloria Buzau - CS Otopeni 0-1
Victorie foarte importanta pentru Otopeni, in fata Stelutei, deja condamnata la retrogradare. Gloria va intalni etapa viitoare Steaua, deci va urma inca o infrangere.

CFR Cluj - Dinamo 1-0
O prima repriza dominata clar de CFR Cluj, care a avut cateva mari ocazii de gol, reusind sa deschida scorul prin Kone, care a deviat un sut al lui Pereira. O repriza secunda cu faze spectacol la poarta lui Lobont dar si cu ratari incredibile din situatii extrem de favorabile. Victorie meritata pentru CFR, care a aratat intr-adevar ca o echipa de top a campionatului nostru.

Sambata, 18.10.2008

Farul - FC Timisoara 1-1
Poate ca daca nu ratau foarte mult in prima repriza, FC Timisoara putea pleca cu toate cele 3 puntce de la Constanta. Oricum, Uhrin a criticat dur arbitrajul, considerand ca echipa sa a fost clar dezavantajata in prima repriza, cand se putea desprinde la 2 goluri.

Poli Iasi - FC Brasov 1-1
Inca o remiza pentru FC Brasov, si un antrenor (Razvan Lucescu), total nemultumit de rezultat. FC Brasov a constrolat jocul aproape 80 de minute, a condus cu 1-0 din min 62, dar s-a vazut egalata pe final, cand Poli a fortat si al doilea gol.

Duminica, 19.10.2008

U Craiova - Pandurii Tg Jiu 2-0
Meci rezolvat rapid de craioveni, care au inscris 2 goluri intr-un minut. U Craiova a jucat foarte bine, entuziasmandu-l pe Mitica Dragomir, care prevede ca va deveni o mare echipa in urmatorii 2 ani.

FC Vaslui - FC Arges 0-1
FC Vaslui pierde al treilea meci consecutiv pe teren propriu. FC Arges, si cu putina sansa, reuseste victoria, dupa un penalty gresit acordat de arbitru. Adrian Porumboiu acuza virulent prestatia arbitrului, dar prea tarziu: cele 3 puncte merg la pitesteni.

Rapid - Gaz Metan Medias 4-2
De data aceasta, in sfarsit, victorie pentru Rapid, dar cu ceva emotii. Gaz Metan a condus cu 1-0, apoi a fost egalata printr-un gol marcat cu mana - 1-1 la pauza. Repriza a doua insa, Rapid a dominat clar, reusind 3 goluri. De remarcat ca la scorul de 3-2, Gaz Metan a avut o mare ocazie de egalare.

Luni, 20.10.2008

Gloria Bistrita - Unirea Urziceni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu