02 octombrie 2008

Steaua si CFR -meciuri bune in Champions League

Steaua - rezultat bun, aparare excelenta
Steaua a reusit cu Fiorentina un joc foarte bun de aparare, reusind sa stopeze majoritatea actiunilor de atac ale Fiorentinei.
In atac, Steaua a avut 4 ocazii foarte clare de gol, ratate insa cu seninatate. Este pacat, fiindca Steaua chiar avea nevoie de toate cele 3 puncte puse in joc.
Ziarele italiene apreciaza jocul Stelei, iar antrenorul Fiorentinei considera ca Steaua a fost superioara in joc.

CFR Cluj - mare surpriza cu Chelsea
Aproape nimeni nu se astepta ca CFR sa faca un rezultat bun cu Chelsea, multi sperand doar la un joc bun. Si totusi, prestand un fotbal total, de mare angajament, CFR Cluj a dominat tactic prima repriza si a reusit sa treaca cu succes de primele 25 de min din repriza a doua, cand Chelsea a fortat golul si a dominat clar.
Pe final, CFR a avut 2 mari ocazii, din care un sut in bara al lui Trica.

Obiectiv Steaua: victorie in Ghencea cu Lyon
Numai o victorie in meciul urmator cu Lyon ii va mentine pe stelisti in cursa pt calificare. Va fi un meci foarte greu, va trebui ca Steaua sa joace pe atac, lucru inedit pentru o echipa al carei joc se bazeaza pe aparare solida si contraatac.
Lyon va veni la Bucuresti pentru a lua toate cele 3 puncte deci este posibil ca Steaua sa poata repeta jocul bun cu Fiorentina (aparare sigura si contraatac), si, cu mai multa sansa, sa si inscrie.

Obiectiv CFR Cluj: cel putin un punct cu Bordeaux
Nu va fi deloc usor, ba poate mai greu ca la Roma. Bordeaux a dominat clar prima repriza cu AS Roma, a inscris si a dat senzatia ca se poate impune. Norocul Romei a fost eliminarea unui jucator de la Bordeaux in min 36. Deci urmeaza un meci foarte greu pentru CFR Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu