24 octombrie 2008

Rezultate etapa 12, fotbal Liga 1

Rezultate din Liga 1 de fotbal, etapa 12:

Vineri, 24.10.2008

Pandurii Tg Jiu - FC Vaslui 1-0
Pandurii castiga pe merit un meci pe care l-a dominat, ratand multe ocazii de gol, in timp ce FC Vaslui dezamageste inca o data, dupa un start excelent de campionat. Cirtu n-a terminat meciul pe banca tehnica, fiind trimis in tribune pentru proteste.

FC Arges - Poli Iasi 3-0
O serie senzationala de victorii pentru FC Arges, care acumuleaza 21 de puncte! Victorie normala si asteptata cu Poli Iasi, dupa ce au resuit imposibilul in etapele trecute, cand au invins Rapid si FC Vaslui in deplasare, si au facut egal acasa cu U Craiova.

Sambata, 25.10.2008

FC Brasov - Gloria Bistrita 0-0
Fc Brasov ramane campioana remizelor, desi au avut 4 ocazii de gol, printre care o foarfeca superba a lui Buga, dar si o ratare penibila din 6 metri a aceluiasi Buga. Sabau se declara multumit de atitudinea elevilor sai.

Unirea Urziceni - Farul Constanta 1-0
Unirea continua sa se mentina sus in clasament, invingand la lmita Farul. Unirea nu mai surprinde cu rezultatele bune si chiar daca momentan nu este bagata in seama de granzi...s-arputea sa fie marea surpriza a campionatului.

Dinamo - Otelul Galati 1-0
O prima repriza in care Otelul a ratat nu mai putin de 3-4 ocazii clare in timp ce Dinamo nu s-a prea vazut. O a doua repriza mai buna pt Dinamo, care a reusit deschiderea scorului prin Torje, si un penalty ratat de Otelul la scorul de 1-0 pt Dinamo!
Dinamo joaca asa cum ne-a obisnuit pana acum (destul de modest), dar castiga in cele din urma.

Duminica, 26.10.2008

Gaz Metan - U Craiova 2-5
Partida spectacol la Medias, cu U Craiova in prim plan, care s-a desprins rapid la 2-0, dupa 2 contraatacuri fructificate. In continuare U Craiova a controlat jocul reusind sa castige categoric.


Steaua - Gloria Buzau 1-1
Surpriza de proportii: Steaua nu reuseste nici de aceasta data decat un egal cu Gloria Buzau. Este adevarat, Steaua a dominat categoric finalul de meci, a avut 2 bare si un penalty ratat de Nicolita, in min 92, dar asa se intampla cand te consideri invingator din start.

Poli Timisoara - CFR Cluj 2-1
Poli a condus cu 2-0, goluri marcate la faze fixe, apoi CFR a redus din handicap pana la pauza. O repriza intreaga a avut la dispoziite CFR Cluj sa egaleze, insa se pare ca e prea greu sa joci la 3 zile. Poli Timisoara a trecut pe locul al treilea, desi e penalizata cu 6 puncte!

Luni, 27.10.2008

CS Otopeni - Rapid 1-2

Dupa ce CS Otopeni a condus la pauza cu 1-0, Rapid a fortat dupa pauza si a reusit sa intoarca rezultatul. Rapid are 19 puncte, la fel ca si CFR Cluj, la numai 3 puncte de Steaua, dar la 9 puncte de lider.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu