02 octombrie 2008

Meciuri cupa UEFA live la TV

In urma rezultatelor foarte bune ale echipelor romanesti de fotbal in turul preliminariilor cupei UEFA, toate meciurile retur vor fi transmise live la TV.
Va fi o zi cu foarte mult fotbal, multe emotii si poate si multe satisfactii. Dupa rezultatele excelente obtinute de Steaua si CFR Cluj in Champions League, echipele romanesti din Cupa UEFA sunt determinate sa faca meciuri foarte bune si sa se califice.

Ora 17.00, live pe TVR1: Rapid - Wolfsburg
Misiune dificila pentru Rapid, care vine dupa o perioada trista in campionat, cu rezultate slabe dar si un joc neconcludent. Wolfsburg are forta in atac si mai are si avantajul de 1-0 din meciul tur. Va fi greu, dar teoretic se poate.

Ora 19.00, live pe Telesport: Unirea Urziceni - Hamburg
Cel mai dificil adversar al unei echipe romanesti in cupa UEFA. Hamburg porneste ca favorita clara, dar Unirea a dovedit ca este o echipa de foarte buna calitate si orice se poate intampla. Indiferent de rezultat, Dan Petrescu merita sincere felicitari pentru ce a realizat la Urziceni!

Ora 20.00, live pe Boom Sport 1, Partizan Belgrad - Poli Timisoara
Grea misiune pentru Poli, desi primele de calificare ajung la 40.000 de euro de jucator. Timisorenii sunt obligati sa inscrie cel putin 2 goluri in deplasare, in fata unei formatii valoroase. Meciul este transmis pe canalul privat Boom Sport 1 si nu va putea fi urmarit decat de abonatii Boom Sport 1.

Ora 20,15, live pe Kanal D, Dinamo - NEC Nijmegen
Dinamo are cel mai accesibil adversar, insa mi-e teama de acest meci, dinamovistii fiind "specialisti" in ratarea calificarilor cu echipe mici. NEC a demonstrat in meciul tur ca , dupa jocul prestat, pot fi extrem de periculosi. Misiune grea pentru Dinamo, care nici in campionat nu a entuziasmat prin joc, ci doar prin rezultate.

Ora 20,30, live pe TVR1, FC Vaslui - Slavia Praga
FC Vaslui joaca impotriva liderului din Cehia, si vine dupa rezultate slabe in campionat. Inca un meci dificil, in care FC Vaslui va trebui sa inscrie si sa castige. Sansele de calificare sunt egale.

PS Sper ca rezultatul Stelei si al CFR Cluj sa motiveze echipele romanesti din Cupa UEFA. CFR si Steaua au demonstrat ca prin angajament si inteligenta se poate, chiar in fata unor adversari mult superiori valoric.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu