03 octombrie 2008

Rezultate etapa a zecea - fotbal liga 1

A trecut si etapa de cupe europene, cu 2 echipe de champions league care ne-au uimit si cele 5 echipe de cupa UEFA care ne-au dezamagit foarte mult.
Poate ca asta-i valoarea fotbalului romanesc in acest moment.
Liga 1 de fotbal continua cu etapa a zecea, in care meciul cel mai tare poate fi considerat FC Brasov - FC Vaslui.

Iata meciurile si rezultatele din etapa 10, liga 1 de fotbal:

Vineri, 3.10.2008

Gaz Metan Medias - Gloria Buzau 2-0

Se pare ca buzoienii s-au consolat deja cu ideea ca sunt retrogradati, in timp ce Gaz Metan lupta pentru supravietuire si castiga clar. Au inscris Prodan in min 4, Curtean min 31 - sut senzational de la 18 metri.

Vezi golul inscris de Curtean in min 31:



FC Arges - U Craiova 1-1
Meci tensionat, de mare lupta, si cu 3 jucatori eliminati in ultimele 10 minute. FC Arges a condus cu 1-0 la pauza (gol din penalty - Tames, min 34), a dominat in continuare, si-a creat ocazii, dar a fost egalata in min 65, la o lovitura de colt , prin Florin Costea. Ambele echipe lupta pentru victorie si meciul se incheie cu atacurile insistente ale pitestenilor, dupa ce 2 jucatori de la U Craiova si un jucator de la FC Arges sunt eliminati in min 82 .

Sambata, 4.10.2008

Steaua - CS Otopeni 1-1
Joc neasteptat de modest al Stelei, care desi a dominat intreaga repriza a doua, s-a vazut condusa pe final, si a fost nevoita sa alerge dupa egalare. Cu numai 20 de sec inainte de fluierul final, Kapetanos reuseste sa inscrie cu capul, dupa o centrare excelenta.

Duminica, 5.10.2008

Otelul - CFR Cluj 1-1
Inca o dat Otelul se dovedeste o echipa greu de invins la Galati. CFR Cluj rateaza ocazia de a se apropia la 3 puncte de Steaua. Este adevarat, in min 67 Peralta a fost tinut in careu, neacordandu-se penalty, dar totusi putin pentru CFR, daca vor sa casitige campionatul.

Pandurii Tg Jiu- Rapid Bucuresti 2-0
Meci mai dificl decat se credea pentru Rapid. O prima repriza cu un joc lent si fara ocazii notabile, in care meciula fost deja dezechilibrat in teren prin eliminarea lui Boya, in min 27.
In repriza a doua Pandurii reuseste sa deschida scorul si sase desprinsda clar pe final. Este incredibil ce se intampla cu Rapid.

Dinamo - Farul Constanta 1-0
Dupa o prima repriza in care constantenii au avut cele mai mari ocazii de gol, Andrei Cristea marcheaza cu o lovitura de cap, in min 49. Un nou meci neconvingator pentru Dinamo, dupa care se mentine lider in clasament.

FC Timisoara - Gloria Bistrita 1-0
Voctorie dificila a timisonrenilor, pe final de meci. Poli Timisoara acumuleaza 19 puncte, si fara cele 6 puncte de penalizare ar fi fost pe primul loc.

Luni, 6.10.2008

FC Brasov - FC Vaslui 0-0
Meci disputat, cu ocazii de gol la ambele porti. FC Vaslui venea dupa epuizantul meci din Cupa UEFA si a avut sansa in acest meci, FC Brasov fiind echipa mai periculoasa. Rzvan Lucescu se declara multumit de joc dar nemultumit de rezultat.

Unirea Urziceni - Poli Iasi 0-1
Degeaba domini un meci intreg daca nu finalizezi. Unirea Urziceni a dominat clar jocul, insa a ratat foarte mult. Poli Iasi a reusit sa inscrie in min 45, pe contraatac, cu un sut spectaculos la vinclu de la 20 de metri. O mare surpriza si un rezultat care avntajeaza liderul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu