15 august 2007

Bate Borisov - Steaua Bucuresti 2-2

1. Un rezultat bun prin care Steaua este practic calificata in grupele Champions League, nepunandu-se eventualitatea unei infrangeri pe teren propriu. Totusi meciul nu a fost chiar la discretia stelistilor.
2. Pana in min. 58, cand, din nou Goian a reusit un gol cu capul, la scorul de 1-0 pentru bate, Steaua nu a aratat mare lucru; din contra, majoritatea comentatorilor apreciind jocul modest al Stelei in primele 60 de minute.
3. Urmeaza o perioada de 30 de minute in care Steaua a dominat destul de clar jocul, pe caderea fizica si psihica a echipei Bate Borisov. Dica reuseste sa aduca Steaua in avantaj, printr-un gol din lovitura libera.
4. Din pacate, la o ultima faza, echipa adversa reuseste sa egaleze printr-o lovitura cu capul.
Concluzie:
-Steaua a obtinut un rezultat bun in fata unei echipe agresive, bataioase, dar totusi modeste din punct de vedere tehnic. O echipa mica dar determinata a pus probleme Stelei.
-Steaua inca nu joaca un fotbal spectaculos, nu reuseste sa inscrie din actiune, si are inca probleme cu echipe considerate mici.
-Steaua are foarte mari sanse de calificare si numai o minune ar face posibila ratarea calificarii in grupele Champions League. Totusi jocul echipei este departe de ceea ce isi doresc suporterii si probaibil nici Hagi nu este prea multumit de jocul echipei, dar rezultatele inca il sustin.

Vezi golurile echipei Steaua, in partida Bate Borisov - Steaua Bucuresti 2-2:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu